Meer resultaten voor in en verkoop meubels

in en verkoop meubels
Wij Kopen Depot59.
Belangrijk: Als je meerdere objecten wenst te verkopen of je meer dan 4 fotos wil doorsturen, dan kan je ons ook een e-mail sturen naar info@depot59.be. Vermeld in je e-mail dan zeker de volgende zaken.; Contactgegevens waar en hoe we je kunnen bereiken. Je woonplaats van belang voor de afstand. Een omschrijving van de objecten. Duidelijke fotos van de objecten. Je kan me ook steeds contacteren via onderstaande gegevens.; Gebruik het onderstaand formulier om ons te laten weten welk object je aan ons wil verkopen.
Uw antieke meubelen verkopen.
Uw antieke meubelen verkopen. U hebt een secretaire en kast met maqueterie geërfd, die niet in uw woning passen? Dan kunt u die antieke meubelen maar beter verkopen. Doe een beroep op een expert zoals Antiek Picart. Dankzij ons uitgebreide klantenbestand en onze jarenlange expertise kunnen we u niet alleen correcte, maar ook hoge prijzen bieden. Voor klassieke meubels wordt AntiekPicart selectiever bij de inkoop. Wij zoeken vooral voor ons gespecialiseerd clienteel commodes, kasten, vitrines uit de Napoleon III periode met marmer, bronsbeslag en boulle inlegwerk. Ook kopen wij nog 17e eeuwse renaissancemeubels van hoge kwaliteit en 18e eeuwse Luikse kasten en vitrines. Franse en meerbepaald Normandische bruidskasten koopt AntiekPicart ook nog aan als deze aan de kwaliteitsnormen voldoen.
Inkoop design meubels De Machinekamer.
Of het nu gaat om één stoel of een huis vol design meubels. Wij zijn benieuwd naar wat je hebt staan. Verkopen aan de De Machinekamer een eerlijke prijs en gratis ophalen. Wil je ons wat aanbieden of heb je een tip, mail dan naar email protected. Vermeld in je mail het volgende.:
Reliving Veilig tweedehands meubels kopen en verkopen.
In deze loods vind je de mooiste parels van verschillende vintage treasurehunters. 400m2 vol met de mooiste items voor jouw interieur. Geef je op middels onderstaande link! Reliving Treasure Shopping. Wij zijn een Marktplaats voor Tweedehands Interieur items. Alle items op Reliving zijn handmatig uitgezocht door ons panel van experts. We organiseren bezorging voor je met één druk op de knop. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor zelf ophalen. Niet goed, geld terug. Als je aankoop niet overeenkomt met de foto ontvang je 100% van je aankoopbedrag terug. Voor ieder verkocht tweedehands meubelstuk hoeft er één minder geproduceerd te worden. Nieuwste items Item verkopen. Volg jij ons al op Instagram? Hier vind je niet alleen alles over interieur, trends en duurzaamheid, maar kan je ook nog items kopen voor ze uberhaupt op de website staan. Ontvang 10% korting op je eerste order. Schrijf je in voor de Reliving nieuwsbrief voor de nieuwste items, wekelijkse inspiratie en exclusieve aanbiedingen. Wat klanten zeggen. Duurzaam, leuk aanbod, prachtige presentatie. Divers aanbod, fijne omgeving. Tweedehands spullen verdienen een tweede leven!
Inkoop Niet Nieuw Design.
Stoelen en banken kunnen door ons gestoffeerd worden, de staat van de bekleding is niet altijd belangrijk. Aanbieden van tweedehands items.: Om u zo snel mogelijk te laten weten of we interesse hebben in het. inkopen van uw meubelen ontvangen we graag een email op. info@nietnieuwdesign.nl met de volgende informatie.: Een aantal fotos van wat u wilt verkopen. Een indicatie van de staat, beschadigingenafmetingen, stoffering etc. Hebben de meubels rookvrij gestaan?
Inkoop antiek, verkoop antiek, curiosa, restauratie antieke meubels, antiek meubilair, zilverwerk, glaswerk, porselein, Aalst De Eenhoorn.
053 70 02 31. Inkoop en verkoop. van antiek en curiosa in Aalst. 053 70 02 31. Antiek en curiosa: de persoonlijke toets. De verwijzing naar antiek was tot in de achttiende eeuw nog een aanduiding van alles wat met de antieke oudheid te maken had; zeg maar: de Grieken en Romeinen.
Deporama.
Dank voor uw begrip en medewerking. Voor geplande leveringen of afhalingen, gelieve contact te nemen via telefoon 02/25.39.600 of via machelen@deporama.be. Reeds goederen in depot bij ons? Hier aanmelden als deposant. Bekijk snel al onze artikelen online of kom langs in de winkel. Wil je zelf iets verkopen?
Design meubilair verkopen IDEEE tweedehands meubels vintage.
Zowel gericht op particuliere en professionele kopers verkopers. De verkopen worden gesloten tussen koper en verkoper zonder tussenkomst van onze site. Het concept is dus volledig commissievrij. Voor het plaatsen van zoekertjes hebben we verschillende pakketten beschikbaar. Al dan niet in combinatie met een feature van je stuk op onze social media kanalen 18.000 volgers. Alle zoekertjes worden door ons team vooraf gescreend en getoetst aan onze kwaliteitsparameters. Zo is het mogelijk dat we uw zoekertje niet publiceren omwille van de minderwaardige kwaliteit van de fotos. Daarom hebben we een pagina uitgewerkt met fototips. Het is ook mogelijk dat de inhoud van uw zoekertje in strijd is met onze gebruiksvoorwaarden. U krijgt dan de kans om een nieuw zoekertje in te dienen dat wel voldoet aan alle voorwaarden. Dan zullen wij dit opnieuw controleren. Nadat uw zoekertje werd ingediend zal ons team uw listing binnen de 12 uur controleren. Veel succes en vooral veel designplezier met IDEEE. Ontdek de tweedehands vintage designstukken van onze ideee-community en van vele hippe shops.
Tweedehands kopen en verkopen: een overzicht Netwerk Bewust Verbruiken.
Sommige tweedehandswinkels verkopen spullen in jouw plaats, zodat je er nog wat geld aan verdient. Ook via een veiling kan je meubels of kunstwerken aan de man brengen. Keten van tweedehandswinkels over het hele land. De inkomsten uit de verkoop worden vooral gebruikt voor het behoud en de creatie van arbeidsplaatsen voor mensen die weinig kansen hebben op de arbeidsmarkt. Tweedehandswinkels gerund door Oxfam Solidariteit. De opbrengst gaat naar ontwikkelingsprojecten in Noord en Zuid. Er zijn 42 winkels in België, waarvan sommige gespecialiseerd in boeken en andere in vintage kleding. Ecoshop en Troc. Ketens van winkels met tweedehands meubelen en huisraad, waar je eigen spullen kan laten verkopen.
koop en verkoop gebruikte meubels marktplaatsbelgie.
Tips en hulp bij het kopen en verkopen van meubels. Kijk hier voor hulp bij het monteren van meubels. Informeer uzelf ook gewoon in de adviseur over gebruikte meubels en zie u het Wohnideen-overzicht met tips en inrichtingsideeën. Verkoop uw eigen gebruikte meubels. Of adverteer eenvoudig en snel met uw eigen meubels door een gratis advertentie en verkoop oude meubels via een eigen online lijst verkoop meubels via een gratis advertentie.
genk tweedehands meubels inboedel verkopen.
Kwaliteitsproducten van grote en bekende merken, verf, Meubels. stockverkoop tweedehands kleding/ brocante/ boeken/ speelgoed. In ons tweedehands kledingsaanbod zitten zowel meduim als hight end merken. tweedehands kleding verkopen. oostende tweedehands meubels. tweedehands kleding verkopen leuven. tweedehands kleren verkopen. merkledij kinderen tweedehands verkopen.

Contacteer ons