Resultaten voor meubels verkopen aan opkoper

meubels verkopen aan opkoper
Verkopen / Overname van kantoormeubelen OKA Office furniture.
Parallel hiervan, door middel van onze tweede afdeling OUTLET, zijn wij in staat om u een zéér voordelige oplossing aan te bieden economisch en ecologisch bij de overname van uw oude kantoormeubelen. Een goed voorbeeld is onze klant Michael Page, één van de grootste wervingsbureaus in Brussel, die van ons aanbod heeft kunnen genieten. OKA Office Furniture heeft hun werkruimte getransformeerd in een zeer krachtig landschap en terwijl zorgden wij voor een zeer zuinige en ecologische oplossing voor hun oude kantoormeubelen. Welke stappen moet ik ondernemen? Indien u enkel wilt verkopen, opgelet: wij nemen geen meubels over zonder aankoop van nieuwe kantoormeubelen.
Opkoper meubelen Antwerpen Pro Movers.
Zoek je een opkoper voor je inboedel en meubelen omdat je verhuist naar een nieuwe woning in Antwerpen, Kontich, Sint-Job-in t-Goor en omstreken? Dan heeft Pro Movers alles wat jij nodigt hebt: verschillende soorten dozen, een verhuiswagen, een ladderlift en professionele verhuizers.
Broere Meubelen In en Verkoop van gebruikte meubelen.
Uw adres voor In en Verkoop van Nieuwe Gebruikte en B Keus meubelen, Jaren lang gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Wij beschikken over een zeer ruime showroom van maar Meer Lezen. Uw adres voor In en Verkoop van Nieuwe Gebruikte en B Keus meubelen, Jaren lang gespecialiseerd in het ontruimen van woningen.
Heb je vintage design meubels of verlichting te koop? laat het ons weten. funkyvintage.
Indien je design meubels of verlichting te koop hebt kunnen wij deze voor jou verkopen via het depot consignatie systeem. Wij zorgen ervoor dat de meubels op alle belangrijke internationale sites staan en plaatsen de design meubelen of verlichting in onze luxe showroom in Oostende. Mail ons op: info@funkyvintage.be. de prijs die je er graag voor krijgt. telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken indien we interesse hebben. Deze service is vrijblijvend maar kan niet besproken worden via telefoon zonder vooraf foto's' te sturen. BAD Roset SA. Herbekleden togo Ligne Roset en andere. Agate Fine Crystals. Wie zijn wij. Wij kopen aan.
Vintage and More doet aan in en verkoop 2de hands meubels.
vitrine kast, hang kastje, theekastje. krantenbak, paraplubak, kisten. Sercretaire was donker eiken. Ook doen wij aan Inkoop van brocante en diverse curiosa ook voor deze producten kunt u ons mailen. Tevens kunt u bij ons aanbieden.: sta op stoel. Hoe werk het? Heeft u te koop waar wij interesse in hebben dan kunt u contact met on opnemen bvb via de mail adpe.inkoop@gmail.com handig is om meteen wat fotos mee te sturen eventueel met maat en de prijs die u ingedachte heeft. Omdat onze verkoop uit gaat naar vintage, retro landelijk, of brocante. Wat kopen wij helaas niet in.: meubels van glas en metaal. moderne eettafels of salontafels. Wilt u gratis aanbieden dan komen wij heel graag even bij u kijken. Het is toch ook fijn om mensen te kunnen helpen die het hart nodig hebben wij schenken daarom wat wij niet voor verkoop kunnen hergebruiken aan een goed doel. U kunt ons ook via Facebook een bericht via messenger sturen wij geven u zo spoedig mogelijk een antwoord. Verkoop Marktplaats en online shop.
Ruiming inboedels, meubels Bollens Zoon uit Lubbeek.
We stellen een offerte op maat op en berekenen er dan eventuele opruimwerken en afvalverwerkingskosten ook meteen bij in. Vandaar dat we nooit telefonisch een prijsofferte kunnen maken. 0476 31 67 64. Verkoopbare goederen of inboedel? Bel naar Bollens Zoon en we komen naar u toe! Enkele goede redenen om voor ons totaalpakket aan service te kiezen.:
Verkoopzaal Robbe, tweedehandszaak met schatten en inboedel ontruimingen.
Inkoop Kameleon Design Wij kopen gebruikte vintage meubels op!
Bij Kameleon-Design zijn we altijd op zoek naar mensen die van hun gebruikte vintage meubels af willen! Misschien heb je nog wat oude meubels staan die te veel ruimte in beslag nemen, of heb je wat spullen geërfd en weet je echt niet wat u er mee aan moet!
Opkoop inboedels export van antiek JPs Inboedelservice.
Bij JPs Inboedelservice zijn we gespecialiseerd in het opkopen en opruimen van inboedels en het verkopen van antieke meubels. Wij exporteren onze antieke meubels bovendien naar alle uithoeken van de wereld. Zoekt u een bijzonder antiek meubelstuk dat uw interieur af zal maken? Dan bent u bij JP's' Inboedelservice te Stekene aan het juiste adres.
Overweegt u uw meubels te verkopen aan een opkoper? Nieuwsloket.
Ook moet u dan alsnog alle meubels zelf uit de woning slepen en tot in de opslagbox zien te krijgen. Een andere optie is uitkijken naar een meubelopkoper om uw meubels aan te verkopen. Lees er alles over in de rest van dit blog. Laat de opkoper maar slepen.
Jonas Dewinter Belgium Antiques Dealer.
U kan ons ook contacteren voor het leegmaken van huizen, aankoop van inboedels, aankoop van antiek, leegmaken van oude magazijnen, aankoop van kerkelijk antiek, aankoop van kunst, aankoop van design, aankoop van vintage, aankoop van industrieel antiek, aankoop bij sterfgeval, opruimen van gebouwen., aankoop van religieus antiek, aankoop van beelden, aankoop van schilderijen, aankoop van klokken, aankoop van decoratieve objecten, aankoop van verzamelingen, meubel opkoper, aankoop antiek, antiek opkoper, inboedel opkoper, inboedel aankoper, antiek aankoop omgeving Vlaams Brabant, antiek aankoop omgeving Antwerpen, antiek aankoop omgeving Brussel, antiek aankoop omgeving Limburg, antiek aankoop omgeving Oost Vlaanderen, aankoop inboedels, inboedel service, import en export van antiek en meubelen, aan en verkoop van slaapkamers, eetkamers, kasten, lampen, lusters, salons, tafels, kerk meubilair, kerkbeelden, industrieel antiek, vintage, keramiek, vazen, klokken, beelden, brons, zamack, gips, metaal, lood, steen, franse steen, beton, radiators, toog, winkeltoog, ramen, deuren, Vintage erotische prenten, oude auto's, oude motorfietsen, consoles, barkast, dressoir, vitrinekast, staanlamp, antieke bouwmaterialen, oude kandelaars, altaar, preekstoel, kerk nis, beeldenstaander, communiebank, lambrisering, meubelen, kasten. Wij maken huizen leeg in Gans Vlaanderen.

Contacteer ons