Meer resultaten voor 2e hands meubels verkopen

2e hands meubels verkopen
Tweedehands spullen verkopen De Goede Winkel. Sluiten.
Blijkt het bij verkoop toch niet te werken, dan vragen wij u, uw artikel retour te nemen, tegen vergoeding van onze kosten van 10 euro. Wij nemen geen kleding, boeken en artikelen met een waarde lager dan 25, aan voor verkoop. Zie voor meer details onze lijst met artikelen die we niet aannemen. Wij werken met een afprijzingssysteem in onze winkel en op Marktplaats. Gemiddeld driekwart van de verkoopwaar wordt verkocht in de eerste 40 dagen. Goederen die na 40 dagen niet verkocht zijn, worden automatisch met 25% afgeprijsd. 60 dagen na startdatum gaat er nog eens 25% van de prijs af. Deze nieuwe prijzen worden automatisch doorgevoerd op Marktplaats.nl en in onze winkel. 70 dagen na startdatum bepaalt Stichting De Goede Winkel wat er met het artikel gebeurt en heeft u geen recht meer op de opbrengst. U mag altijd en op elk moment de onverkochte en niet gereserveerde tweedehands artikelen bij ons terughalen. U betaalt dan voor elk product 25 cent per vierkante meter per dag, gerekend vanaf de dag van inbreng. Ontvang onze laatste nieuwsbrief. Wij geven mensen en spullen een tweede kans.
genk tweedehands meubels inboedel verkopen.
tweedehands kleding dames. 2de hands kledij verkopen. Xandres Er zijn 4 grote verkopen op een jaar op uitnodiging en buiten deze verkopen is er een AdresDendermondsesteenweg: 116 9070 Destelbergen Gent Oost. tweedehands kleren per kg te kopen. tuinmeubelen wicker tweedehands. meubels antwerpen uitverkoop.
Koop tweedehands designmeubels bij Klaver Modern Wonen.
Ken de voordelen van tweedehands designmeubels. Het kopen van tweedehands designmeubels brengt meerdere voordelen met zich mee. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij de tweedehands meubelen compleet te vernieuwen. Zo wordt het binnenwerk, de vulling en de bekleding aangepakt.
Inkoop Niet Nieuw Design.
We hebben graag 2 e hands items van Artifort, Gispen, Pastoe, Spectrum, Vitra, Herman Miller, Raak, Thonet, Louis Poulsen, Anvia, Jieldé, Fristho, Fritz Hansen, Tecno, Arco, Martinelli, Cassina, Artek, Knoll, Kold Christensen, Castelli enz. Stoelen en banken kunnen door ons gestoffeerd worden, de staat van de bekleding is niet altijd belangrijk. Wij kunnen uw meubelen direct inkopen of voor u in consignatie verkopen. Lees hieronder meer! Voordelen van verkoop in consignatie.: Uw items staan bij ons verzekerd. Geen bezoek e.d. aan uw deur. Wij regelen alles omtrent de verkoop; reclame, bezorging etc. Duidelijk afspraken middels een contract. Uw design meubelen komen weer bij een liefhebber terecht. Uw meubelen worden in onze webshop geplaatst. We kunnen uw meubels of lampen ook voor u in consignatie verkopen.
Ikea gaat tweedehands meubels verkopen in spanje.
Costa del Sol. Ikea gaat tweedehands meubels verkopen in Spanje. vrijdag 9 december 2016 2012.: zondag 11 december 2016 1222.: MADRID Vanaf 12 december start Ikea in Spanje met de verkoop van tweedehands meubels. Het gaat om een pilotproject bij drie vestigingen van de Zweedse meubelgigant in Madrid.
Outlet en Tweedehands Kantoormeubelen OKA Office furniture.
hebben als doel je ervaring te personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites. Geschiedenis van OKA. Geschiedenis van OKA. Home Outlet / Tweedehands kantoormeubilair. Outlet / Tweedehands kantoormeubilair. Bekijk ons groot aanbod Outlet kantoormeubelen, daarnaast beschikt OKA ook nog over Tweedehands meubelen. Wilt u de producten van nog dichterbij bekijken? Dat kan, want al deze artikelen staan tentoongesteld in onze showrooms. Naar aanleiding van de release van onze nieuwe catalogus OPUS 4, zijn we de voorraad van onze oude collecties met grote kortingen aan het verkopen!
Koop tweedehands designmeubels bij Klaver Modern Wonen.
Klaver Modern Wonen geeft tweedehands designmeubels een nieuw leven. Wij zoeken tweedehands meubelen die we vervolgens compleet opknappen. Hierdoor zien ze er weer als nieuw uit en geniet u jarenlang van een prachtig meubel van een designersmerk. Onze tweedehands designmeubels zijn zowel online als in onze grote woonwinkel in Ermelo te bewonderen.
verkoop antieke en 2de hands meubelen tweedehands.
Zoekertjes verwant met verkoop antieke en 2de hands meubelen. mooie antieke kastentafel, en stoelencongoleese, kopermotiefbijzetstoeltjes, en tafel. Woning Leegmaken Huis Leegmaken Woonst Leegmaken Ontruimen Opruimen. Wij zijn een professioneel team dat als taak heeft het opruimen van uw woning, wegens verkoop, ster. Meer gelijkaardigde zoekertjes op meubelen-antiek.be. Zoekertjes in de kijker. Gebruiksvoorwaarden Privacy Partners Veilig handelen Contacteer Bobbo Bobbo.be is een Belgische zoekertjessite waar iedereen gratis kan kopen en verkopen door het plaatsen van gratis zoekertjes.
Depot59 Tweedehands en zoveel meer.
New Sold Out Naaigarenkastje met 4 laden Au Phénix. New Sold Out Vintage kast met 6 witte formica schuifdeuren. New Blikken speelgoed Technofix blikken motor nr4. New Sold Out Blikken Fly Tox verdelgspuit. New Blikken Quinquina Max reclamebordje 1950. New Oude schoolkaart M.A. Koekkoek In sloot en Plas.
Verkoop en koop nu tweedehandsbaby en kinderspulletjes NewStory: eersteklas tweedehands.
Tweedehands by Dreambaby. Verkoop je artikel. Fietsen en Rijden. Buggy's' en Wandelwagens. Relaxen en Swings. Sint-pakket oktober november. Fietsen en Rijden. Buggy's' en Wandelwagens. Relaxen en Swings. Sint-pakket oktober november. Beste klanten, het afhalen van artikelen is mogelijk vanaf 7 december en binnenbrengen vanaf 9 december. Maak snel je afspraak! NewStory, makkelijk en betrouwbaar. Verkoop of koop je tweedehands baby en kinderspullen in alle vertrouwen. Koper of verkoper? Ontdek hier wat NewStory voor je doet. 90% van onze klanten zouden opnieuw voor NewStory kiezen. Artikelen in de kijker. Fietsstoel Urban iki zwart voor vooraan. Toevoegen aan vergelijking. Loopfiets in hout blauw/groen. Toevoegen aan vergelijking. Mobiel Tiny Love multicolor met afstandsbediening. Toevoegen aan vergelijking. Houten trekdier dansende krokodil PlanToys groen/geel. Toevoegen aan vergelijking. Houten Stokpaardje bruin met geluid/harnas/wieltjes. Toevoegen aan vergelijking. Houten poppenhuis KidKraft met verschillende meubels multicolor 112cm.
Kringloopmarkt Emmeloord Inkoop en verkoop 2e hands meubelen.
Dit gaat op twee manieren, aan de ene kant biedt de Kringloopmarkt een mooie verzameling tweedehands meubels, bankstellen en nog veel meer. Het is mogelijk met onze artikelen uw huis compleet in te richten. Aan de andere kant geeft de Kringloopmarkt u de kans om uw eigen spullen te verkopen. Heeft u dus eigen gemaakte of gebruikte spullen waar u iets aan wilt verdienen, huur dan een schap en laat ons uw spullen verkopen! Klik hier voor meer informatie. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie en reinigen van uw stoffen bankstellen. 2 e Hands meubelen opkopen. Opkopen van 2 e hands meubelen doen wij graag, wij komen vrijblijvend langs en bepalen voor u wat het ons waard is om de meubelen van u over te nemen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Ook mag u goederen aanbieden bij ons in de winkel! Zien wij er handel in, dan nemen wij ze graag van u over. Uw eigen producten verkopen? Huur uw eigen winkeltje vanaf 25 euro per maand! Klik hier voor meer informatie Kringloopmarkt. Een fris en creatief winkelconcept, waarbij tweedehandsspullen een nieuwe kans krijgen. Klik hier voor meer informatie. 8304 AW, Emmeloord.

Contacteer ons