Resultaten voor faillissement verkoop meubels

faillissement verkoop meubels
faillissement den haag-westland Archieven Woningontruimen Kees Talen.
Voor de taxatie of het laten waarderen van uw inboedel kunt u terecht bij Kees Talen. Uw overbodige meubels nemen wij graag van u over. Wanneer we het eens worden over de prijs kan de inboedel direct worden ingeladen, of op een later moment als dat u beter uitkomt. Het vervoer regelt Kees Talen voor u. Voor de taxatie of het laten waarderen van meubelen, ook voor uw antieke meubelen, antieke kasten of tweedehands meubelen kunt u terecht bij Kees Talen. Wij nemen de gehele woningontruiming voor u uit handen. Moet de woning veegschoon worden opgeleverd volgens bijvoorbeeld de eisen van de woningbouwvereniging, dan bent u ook aan het goede adres. Met de jarenlange ervaring weet Kees Talen uw inboedel altijd op de juiste waarde te schatten. Neem vrijblijvend contact op met Kees Talen via: 06-53 62 1962. Voor woningontruimen en opkoop van uw inboedel in Den Haag en omstreken: Delft, Zoetermeer, het Westland, Naaldwijk, Monster, Poeldijk, Wassenaar, etc. 29 oktober 2014 / door admin. 0 0 admin admin 2014-10-29 100113: 2014-10-29 100113: Inboedel. antieke meubelen, Faillissement verkoop, inboedel opkopen, inboedel te koop, inboedel verkopen, overlijden en inboedelverdeling, woningontruimen Inboedel inkoop opruiming Antiek Curiosa.
Failliet: Kessels Meubelateliers Belfeld, Loonbedrijf Kurstjens Grubbenvorst, DBS Roermond WijLimburg. Facebook. LinkedIn. Twitter.
De meubels van Kessels waren te koop op tientallen verkooppunten in Nederland. Het bedrijf telde 9 medewerkers. Vanwege te weinig informatie wil de curator corona nog niet als oorzaak betitelen, maar wel is duidelijk dat een aanzienlijke omzetdaling aan het faillissement ten grondslag ligt.
ProVeiling.nl Veilingen Online Veiling Faillissementen Auctions Inventaris Inboedel Partijen.
Gratis verzending binnen NL BE. 44 kavels Betreft: Openbare veiling Toon meer informatie. Vrijdag vanaf 2000: April 16. Veiling van diverse Carports accessoires Gratis verzending binnen NL BE. 138 kavels Betreft: Openbare veiling. 16 apr 2021 2000.: Toon veiling informatie Toon kaveloverzicht.
Geld betaald aan failliet bedrijf? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Misleiding en agressieve verkoop. Opgelicht door een bedrijf. Heb je een product besteld en aanbetaald bij een bedrijf dat failliet is gegaan? Neem contact op met de curator en meld je als schuldeiser. Heb je wel besteld maar nog niet betaald, stel dan de betaling uit. Proces van faillissement.
Eigenaar Maarssens meubelbedrijf met noorderzon vertrokken, tientallen gedupeerden blijven bedrogen achter Utrecht AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Pi
De klanten voelen zich zwaar belazerd. En trekken aan de bel omdat de eigenaar, een 48-jarige Culemborger, zijn zaak failliet heeft laten verklaren, maar ondertussen wel een poging doet om in Beesd opnieuw te starten. Wie het spoor van de ondernemer volgt, komt vergelijkbare faillissementen tegen in Culemborg, Vlaardingen, Schiedam en Ridderkerk.
Meubel-outlet strijkt neer in Dorpstraat te Geffen Oss, Uden e.o. gelderlander.nl. Weer. De Gelderlander logo. De Gelderlander logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Play. Play. De G
GEFFEN De voormalige winkel van Van der Heijden Meubelen aan de Dorpstraat in Geffen krijgt een nieuwe tijdelijke invulling. Het complex biedt vanaf 15 maart onderdak aan outlet en uitverkopen van meubelen van derden. Maarten van de Rakt 06-03-19, 1636: Bron: BD.
Troostwijk.
Meubeloutlet058 De grootste en goedkoopste in merkmeubelen Meubeloutlet058.
Wist u dat veel van onze meubels direct uit voorraad leverbaar zijn. U bent dan ook bij ons van harte welkom voor goede inlichting door onze ruime ervaring in de meubelbranche en ons streven is dan ook om u altijd te laten verrassen in onze winkel. 8921 GG Leeuwarden.
De grootste meubelshowroom van de Achterhoek MSM Woonboulevard.
Op onze site ziet u slechts een fractie van wat er in onze showroom staat.Door de snelle wisseling van onze collectie kunnen we lang niet alles hierop zetten en kan het zijn dat sommige artikelen uitverkocht zijn en niet meer in onze showroom staan, onze excuses hiervoor we doen ons best om de site up to date te houden.
Veiling van Scandinavische designmeubels en objecten Catawiki.
Veiling van designmeubels en objecten Kartell. Verkoop nu op de Design veiling. Veiling van designmeubels en objecten. Bent u op zoek naar een speciale meubels die passen bij uw interieur? Of bent u op zoek naar een designer pronkstuk dat uw kamer een kleuraccent geeft?
Opkoper van meubels uit faillissementen en restpartijen De Ammerzoder.
Opkoper van meubels uit faillissementen en restpartijen. Wij houden ons ook bezig met het opkopen van restpartijen, showroom meubels en kantoormeubilair, welke afkomstig zijn uit faillissementen, bedrijfsverhuizingen, reorganisaties en voorraadreducties. Door onze centrale positie zijn wij in staat om door geheel Nederland meubels op te kopen en met eigen vervoer op te halen.

Contacteer ons