Resultaten voor verkoop meubelen tweedehands

verkoop meubelen tweedehands
Huis En Boedel Westland.
Voor Inkoop Verkoop Taxatie Export van 1e kwaliteit gebruikte meubelen! Hans Kind, eigenaar Huis Boedel. Welkom op de nieuwe website van Huisenboedel.NL. Heeft u een gehele of gedeeltelijke inboedel te koop? Bel ons dan geheel vrijblijvend voor taxatie. Wij komen graag bij u langs voor een taxatie. Wij werken uitsluitend in een straal van plm. 30 km van het Westland Den Haag! Wij kopen en verkopen in goede staat verkerende gebruikte meubelen en antieke meubelen. Wij zijn gespecialiseerd in eiken massieve meubelen, zowel donker als licht eiken, bankstellen, eethoeken, kasten en klein meubelen zoals.:
Tweedehands kantoormeubelen tot wel 70% scherper!
Niet alleen hebben we een zeer ruim aanbod om uit te kiezen, ook is de voorraad van ieder product enorm. Voor de meeste gebruikte meubelen kun je in grote aantallen bij Albeka bestellen, waarmee je voor iedere ruimte een complete kantoorinrichting aan tweedehands meubelen kunt realiseren.
Tweedehands spullen verkopen De Goede Winkel. Sluiten.
Blijkt het bij verkoop toch niet te werken, dan vragen wij u, uw artikel retour te nemen, tegen vergoeding van onze kosten van 10 euro. Wij nemen geen kleding, boeken en artikelen met een waarde lager dan 25, aan voor verkoop. Zie voor meer details onze lijst met artikelen die we niet aannemen. Wij werken met een afprijzingssysteem in onze winkel en op Marktplaats. Gemiddeld driekwart van de verkoopwaar wordt verkocht in de eerste 40 dagen. Goederen die na 40 dagen niet verkocht zijn, worden automatisch met 25% afgeprijsd. 60 dagen na startdatum gaat er nog eens 25% van de prijs af. Deze nieuwe prijzen worden automatisch doorgevoerd op Marktplaats.nl en in onze winkel. 70 dagen na startdatum bepaalt Stichting De Goede Winkel wat er met het artikel gebeurt en heeft u geen recht meer op de opbrengst. U mag altijd en op elk moment de onverkochte en niet gereserveerde tweedehands artikelen bij ons terughalen.
Tweedehands Kleding Boeken Auto Kunst Meubelen.
Plaats snel en gratis een advertentie en verkoop je studieboeken op Resale.nl! Bonte Beer De Bonte Beer tweedehands artikelen goedkoop snuffelen. Cash converters Welkom Cash Converters Nederland Inkoop en verkoop tweedehands goederen. De hele Mik Mak Ruime keus aan meubelen op ruim 1500 M3, verdeeld over 3 etage's.
Design meubilair verkopen IDEEE tweedehands meubels vintage.
Wat is Design? Design meubels online verkopen. Design meubels online verkopen. HOE GAAT U AAN DE SLAG? Sinds 2017 is IDEEE dé hotspot voor tweedehands design vintage meubilair in België. In de eerste plaats wil IDEEE een hoogwaardige, veilige koop en verkoopomgeving bieden voor kwalitatief tweedehands design.
Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek en curiosamarkten Meukisleuk.nl.
Second Sale verkoop van 2ehands witgoed, huisraad, kleding, enz. Ook nieuwe restpartijen uit faillissementen. Altijd wel iets leuks te vinden, waarna u niet op zoek was! Schrijf je in voor de Meukisleuk e-mailnieuwsbrief en mis geen markt meer. Mijn e-mailadres is.
tweedehands meubelen verkopen Archieven Woningontruimen Kees Talen.
bij de inboedelverdeling aan te nemen en keek u er jaren tegen op om hier afstand van te kunnen doen. Het kan natuurlijk gewoon niet uw smaak zijn. misschien heeft u veel liever een design kast in uw woonkamer staan. Omdat dit veel beter bij uw interieur past. U houdt veel meer van strak, chroom, wit en zwart. Waar zou die eikenhouten kast dan tot zijn recht moeten komen? Of u zit in deze tijden van crisis eigenlijk niet te wachten op een kast en heeft u liever een leuk bedrag voor de brocante kast die nu in de woonkamer staat. Voor u het weet is het weer Sinterklaas en de kerstdagen die erachteraan komen vallen financieel ook niet altijd mee. De oplossing voor de antieke, brocante, tweedehands meubelen.:
Meubel Depot Wij verkopen uw meubels!
Geld voor uw meubels? Info en werkwijze. Levering door heel Nederland. Vrijdag zaterdag 10-17u, en op afspraak. Vraag of afspraak inplannen? Altijd bereikbaar op 046 2100104. Of via WhatsApp op 06-18944490. Bezoek ons ook op Facebook. KVK: 77309391 BTW: NL860966732B01 NL90 RABO 0351 3981 04 t.n.v.
Inkoop Niet Nieuw Design.
U ontvangt het afgesproken bedrag na verkoop in de winkel of webshop. We horen graag van u wat u minimaal wilt ontvangen per item. Alvorens ontvangen we graag bovenstaande informatie over uw meubelen per mail. Vergeet niet door te vermelden waar de meubelen staan woonplaats. We horen graag van u. Aanbieden van tweedehands items.: Om u zo snel mogelijk te laten weten of we interesse hebben in het. inkopen van uw meubelen ontvangen we graag een email op. info@nietnieuwdesign.nl met de volgende informatie.: Een aantal fotos van wat u wilt verkopen. Een indicatie van de staat, beschadigingenafmetingen, stoffering etc. Hebben de meubels rookvrij gestaan? Waren er huisdieren? Uw woonplaats en of aangeven waar de meubels staan, en of u evt.
Zoekertjes Tweedehands meubelen.
50 euro voor ze alle 6. ZETEL MET SLAAPBANK EN OPBERGBOX. WILRIJK Zetel van het merk Xooon. bevat een uitschuifbare slaapbank en opbergbox. Bank is is 6 maanden oud en is nog in perfecte staat. Bericht aan onze bezoekers.: Let erop dat je je, bij het verkopen en afhalen van tweedehands goederen, het bezoeken van huizen of appartementen, enz. zoveel mogelijk houdt aan de huidige veiligheidsvoorschriften.: DESSEL Te koop een eiken eetkamertafel kleur donkerbruin. L / 200 cm Br / 90 cm. Zes eiken stoelen met lederen. HOUTEN KAST UIT DE JAREN 50.
Depot59 Tweedehands en zoveel meer.
Wat een service. Zelfs in de verre afgelegen Westhoek werden mijn bestellingen snel en correct aan huis afgeleverd. Wat een service. Degelijke website waardoor je weet en ziet wat je koopt aan correcte prijzen. Peter Fraussen uit Bierbeek heeft geschreven op 25 september 2020.: Al meerdere keren toffe spullen gekocht van Depot 59 en steeds zeer tevreden van de service en vlotte afhandeling. Al meerdere keren toffe spullen gekocht van Depot 59 en steeds zeer tevreden van de service en vlotte afhandeling. Zeker een aanrader om elke donderdagavond de nieuwe spullen te bewonderen. Wim Blontrock uit Lede heeft geschreven op 18 september 2020.: Deze week een werkbank gekocht bij Depot 59. Ik ben deze eerst ter plaatse gaan bekijken en mij erg moeten. Deze week een werkbank gekocht bij Depot 59. Ik ben deze eerst ter plaatse gaan bekijken en mij erg moeten inhouden om niet veel meer aan te kopen Vlugge levering en een leuke babbel erbij. Navigatie door de gastenboek-lijst 1 2 3 4 5 10 Alles. Al onze categorieën.: Schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo ben je steeds als eerste op de hoogte van alle nieuwe artikelen!

Contacteer ons