Meer resultaten voor cafe

cafe
Café t Theater Schaliken.
Café t Theater. Café t Theater. Sinds mei 2014 beschikt t Schaliken over een café op de Grote Markt, nummer 33. U kunt in t Theater voor of na de voorstelling terecht voor een drankje of een kleine snack. Het café is elke dag, uitgezonderd dinsdag, geopend vanaf 10 uur.
Home.
Vanaf heden is de volledige erfgoedcollectie ook online te raadplegen op: www.erfgoedinzicht.be/cafevlissinghe. In 2015 vierde Café Vlissinghe haar 500ste verjaardag. Klik hier voor een terugblik op het feestjaar! Download hier ook de app van Café Vlissinghe over de rijke geschiedenis van het café.
Café De Paris Heerlijk lunchen in Aalst.
Zondag: 1130: to 2100.: Cafe de paris. Copyright 2018 Cafe de Paris. All Rights Reserved. webdesign by conversal. We zijn momenteel voor onbepaalde duur gesloten wegens omstandigheden. Rogier en Koenraad. Café De Paris gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren.
Home Delirium Café.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Delirium Café Search. Visit the page Follow @DeliriumVillage. Visit the Délirium Village. To receive our newsletters, please type in your email here. To receive our newsletters, please type in your email here.
Menukaart King George Cafe. King George Cafe. Tekengebied 1.
King George Agency is een creatief agentschap met hoofdkantoor in Sint-Niklaas BE en kantoor in Amsterdam NL. Het King George Cafe is een inspirerende plek met een spectaculair interieur waar je terecht kan van s ochtends tot s avonds voor koffie, lunch, of apéro.
Vooruit Café Terras Gent Kunstencentrum Vooruit.
Vooruit Café Terras. Welkom terug in het Vooruit Café! We zijn in Vooruit maar wat blij om jou terug te zien. Kom en geniet opnieuw van een lekker hapje en drankje op het Vooruit Terras of in het Vooruit Café.
Hard Rock Cafe Antwerp Dineren in Antwerpen, België Iconisch Groenplaats Restaurant nabij het Centraal Station.
Door het success en de populariteit van Hard Rock Cafe Antwerp nemen we een beperkt aantal reservaties per dag aan. Indien er geen beschikbaarheid meer is via de reservatietool, heb je nog steeds de mogelijkheid om een VIP tafel te reserveren voor maximum 20 personen bij aankoop van een overheerlijk We Will Rock You menu.
Café Tonneke.
De zaal is verbonden met het café en kan ook volledig gescheiden worden van het café. U kunt optioneel ook over een volledig uitgeruste keuken beschikken. Wij hebben geen vaste formule en wij werken volledig op vraag van de klant, u bepaalt hoe uw organisatie verloopt.
Café Recupel: studenten recycleren, wij trakteren! Waarom recyclage? Afval sorteren is schatten recupereren Recupel Recupel.
Slotsom: Café Recupel is een kleine moeite voor jou, maar heeft een grotere impact op ons milieu dan je denkt! Zeker als we dat met zn allen doen. Komaan, trommel iedereen die je kent op voor het volgende Café Recupel!
Muntpunt Grand Café Muntpunt.
In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen. Anderzijds wenst het Grand Café de interesse voor de Nederlandse taal te koesteren. De dagschotels en andere wisselende aanbiedingen worden daarom in het café zelf in het Nederlands geafficheerd.
Grand Café Modeste.
Grand Café Modeste. Grand Cafe Modeste is gelegen op de Waalsekaai in de trendy wijk Antwerpen Zuid. Modeste heeft zijn naam te danken aan de legendarische stichter van brouwerij De Koninck Modeste Van den Bogaert. Tevens wordt er grote aandacht besteed aan kwaliteitsvolle en correct geschonken bieren met het aanbod van Brouwerij Duvel Moortgat. Behalve eten à la carte, van heerlijk Vlaams tot lekker gezond, toveren onze chefs elke weekdag een weersgebonden" gerecht aan. De legendarische Modeste-menu of seizoenssuggestiemenu doet u alvast watertanden. NIEUW bij Modeste: BBQ te bestellen voor grote groepen of wij komen tot op uw event: van communiefeesten tot verjaardagsfeestjes en meetings. OP ZOEK NAAR EEN ZAAL VOOR UW: FEESTEN, VERGADERINGEN, VERENIGINGEN, EVENEMENTEN KOM EENS EEN KIJKJE NEMEN Volg ons ook op. Wapenstraat 18 hoek Waalsekaai. Telefoon: 03 296 53 68. Alle dagen open vanaf 11 uur. De keuken is alle dagen open van 12 tot 14u30 en van 18 tot 22u. Op zondag is de keuken doorlopend open. Op vrijdag en zaterdagavond hebben we ons vast concept Diner Dance.

Contacteer ons