Zoeken naar faillissement

faillissement
faillissement RetailDetail.
Hunkemöller wil schulden heronderhandelen. Lingerieketen Hunkemöller hoopt bij de banken betere voorwaarden af te dwingen, omdat de schuldenlast te zwaar doorweegt. Tijdens de coronacrisis kreeg de groep het erg moeilijk en dreigde het faillissement zelfs. Rozenboom dan toch nieuwe eigenaar FNG Nederland.
Faillissement ECC België.
Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het faillissement van de vliegmaatschappij. Uw reisorganisator moet een alternatief bieden. Pakketreizen vallen dan ook onder een specifieke wetgeving: de reisorganisator is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle geplande onderdelen van de overeenkomst.
Advocaat.be Financiële problemen faillissement.
Die nieuwe wetgeving brengt o.m. ook enkele wijzigingen aan aan de regels die gelden bij een openbare verkoop van onroerende goederen in het kader van een faillissement. Deze regels gelden trouwens niet enkel voor de minnelijke openbare verkopen onder gerechtelijke vorm zoals bij een faillissement maar ook voor de gerechtelijke openbare verkopen, bijvoorbeeld na beslag.
Faillissement Eerste Hulp Bij Schulden.
Bij het faillissement kan je je rekeningen structureel niet meer betalen en is er eigenlijk geen zicht op beterschap voor je zaak. Een faillissement is niet van toepassing voor vrije beroepen, zaakvoerders van vennootschappen wel voor vennootschappen zelf, voor land en tuinbouwers.
bankroet / failliet / faillissement VRT Taal.
bankroet / failliet / faillissement. bankroet / failliet / faillissement. In verslaggeving gebruiken we bij voorkeur failliet bn. Het aartsbisdom Portland in de Amerikaanse staat Oregon heeft zich formeel failliet laten verklaren. Door het faillissement van een reisorganisator zijn duizenden toeristen in Turkije gestrand.
faillissement / vereffening VRT Taal.
Die rechtbank spreekt zich uit op verzoek van de onderneming zelf of van een van de schuldeisers. Als de onderneming zelf het initiatief neemt, vraagt de raad van bestuur het faillissement aan bij de handelsrechtbank. Tegelijk met de uitspraak van het faillissement stelt de handelsrechter een curator aan.
Het faillissement Ondernemen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Vragen antwoorden FAQ. Een onderneming kan ook failliet worden verklaard. De vennootschap houdt niet op te bestaan door het loutere feit van het faillissement. Ook een ontbonden rechtspersoon kan failliet worden verklaard tot zes maanden na het sluiten van de vereffening.
faillissement Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
De Duitse en Oostenrijkse Landesbanken hebben van hun regering staatsgaranties verkregen om hen tegen faillissement te beschermen. Les Landesbanken allemandes et autrichiennes ont obtenu de leur gouvernement des garanties destinées à les protéger de la faillite." Op een dag oordeelde mijn vader over een faillissement.
Faling / faillissement.
kan in staat van faillissement verkeren, faillissement aanvragen. Stijlboek VRT 2003, p. wordt afgekeurd Algemeen Nederlands zijn: faillissement, failliet zijn. bij failliet/faillissement/bankroet Als iemand of een bedrijf failliet is, hebben we het over het faillissement van die persoon of dat bedrijf.
Faillissement Wikipedia.
Verliezen laten oplopen zonder faillissement aan te vragen kan een reden zijn voor bestuurdersaansprakelijkheid of kan gelden als misdrijf. De vermogensbestanddelen en vorderingen die onder het faillissement vallen pand en hypotheekrechten, eigendomsvoorbehouden, etc, alsmede de posities van eventuele bevoorrechte schuldeisers.
Faillissement aanvragen: vallen en weer opstaan na failliet Acerta.
Geef je faillissement online aan binnen de maand nadat jij je activiteiten en betalingen als zelfstandige hebt stopgezet. Alleen wanneer je niet de mogelijkheid hebt om dit elektronisch te doen, mag je een schriftelijke aangifte doen op de griffie van de bevoegde ondernemingsrechtbank. Curator: faillissement afwikkelen.

Contacteer ons