Meer resultaten voor makelaar

makelaar
Hoe en waarom kiezen voor een vastgoedmakelaar? Zimmo.
Hij kiest voor een realistische marktprijs waar zowel verkopers als kandidaat-kopers zich in kunnen vinden. Om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken, zal de makelaar jouw eigendom promoten op zn eigen website en publiceren op portaalsites.Vele vastgoedmakelaars beschikken daarnaast over een databank vol kandidaat-kopers.
Uw immomakelaar, dat zijn wij Hüsch vastgoed.
Tot 2000 als bank en verzekeringskantoor. Toen kwam vastgoed erbij, wat sinds 2007 onze kernactiviteit is. Sinds vorig jaar zijn wij met twee om jullie van dienst te zijn. Wij bieden een volwaardige vastgoed service aan voor al uw vastgoedplannen.
Wat is een makelaar" in bank en beleggingsdiensten?" FSMA MCC.
Zodra hij toch exclusief met één onderneming is verbonden of verplicht wordt om zijn productie te plaatsen bij één onderneming of bij meerdere ondernemingen van dezelfde groep, kan hij geen makelaar meer zijn en moet hij de FSMA hiervan op de hoogte brengen.
G'oudendag' Vastgoed leukhuis.be Makelaar vastgoed voor jong en oud in Neerpelt.
De makelaar voor jong en oud. U kan bij ons terecht voor het kopen of huren van huizen, appartementen en gronden die worden gepresenteerd door leukhuis.be, maar ook voor het kopen of huren van erkende assistentiewoningen aangeboden door G'oudendag' Vastgoed.
Sinjoor Makelaars Vastgoed Te Koop en Huur.
Een vrijblijvende kennismaking met Sinjoor Makelaars. Dat is alles wat er tussen u en een succesvolle verkoop of verhuur van uw eigendom staat. Want voor de exacte waardebepaling, het volledige administratiedossier, het uitgebreide marketingplan en de zoektocht naar de perfecte kandidaat-koper of huurder zorgen wij.
Kosten en exclusiviteit van de makelaar Makelaar Livios.
Kosten en exclusiviteit van de makelaar. Kosten en exclusiviteit van de makelaar. bookmark_border Bewaar artikel. Twee vooroordelen tegenover makelaars zijn hun zogenaamde te hoge vraagprijs en het feit dat je als koper verplicht wordt een langlopend exclusief contract af te sluiten.
ERA Makelaars ERA Belgium.
Op zoek naar een makelaar? Inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag? Verkopen met de ERA Comfort Garantie. Wie is geïnteresseerd in uw woning? Bekijk alle makelaars. Zelf ERA makelaar worden? Klant aan het woord. We konden rekenen op snel en goed advies van onze ERA makelaar.
Procedure tot registratie van inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar OVAM.
De procedure tot registratie als inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar wordt beschreven in hoofdstuk 6 van VLAREMA, het besluit van de Vlaamse Regering tot vaststelling van het Vlaams reglement betreffende het duurzaam beheer van materiaalkringlopen en afvalstoffen. De inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar die afvalstoffen inzamelt of handelt of makelt in afvalstoffen die vanuit of binnen het Vlaamse Gewest worden getransporteerd, moet beschikken over een registratie als inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of makelaar.
Zoek een vastgoedmakelaar, syndicus of rentmeester BIV.
Kan je je makelaar niet terugvinden in onze database? Dan neem je best even deze informatie over illegale makelaardij door. Want helaas zijn er nog steeds illegale beroepsbeoefenaars actief in onze sector, die je heel wat schade kunnen berokkenen. Home De vastgoedmakelaar.
Kempense makelaars bieden aanbod exclusief op IMMOSCOOP.be en eigen websites IMMOSCOOP Blog.
Wim Peleman, woordvoerder Immoscoop. Je" wil als makelaar vooral kwaliteit bieden naar je klanten toe, maar ook naar potentiële huurders of kopers en daar schuilde toch een beetje het probleem. De klant zag het bos door de bomen niet meer.
Woning verkopen bij een makelaar die altijd bereikbaar is!
Het is daarom van belang om een makelaar te hebben die weet wat er speelt, hoe de huizenmarkt in elkaar steekt en op welke zaken je moet letten. Wij bieden volledige aan en verkoopbegeleiding, taxaties en alles wat je verder mag verwachten van een betrokken makelaar.

Contacteer ons