Meer resultaten voor notaris

notaris
Ernst VAN SOEST Notaris te Hasselt. icon-calculate. icon-home. icon-home.
RPR Antwerpen afdeling Hasselt. Verzekeringen van het Notariaat cv. Ons kantoor is momenteel gesloten. Onze parking is gelegen in de Melkvoetstraat toegankelijk via het Vrijwilligersplein. GPS: Vrijwilligersplein 2. Notaris Ernst van Soest is opvolger van.: Gewezen notaris van SOEST Louis.
Michoel Bremans Geassocieerde notarissen te Hoogstraten. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Met zon contract regel je de verdeling van het vermogen, de goederen en de schulden van jou en je partner. Bovendien kan je juridische bepalingen toevoegen die jullie extra beschermen bij een echtscheiding of een overlijden. Onze notaris licht toe.
Bart VAN THIELEN Notaris te Herselt. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http//www.notaries-directory.eu.: Bart VAN THIELEN. Notaris te Herselt. Huwen en samenwonen. Erven en schenken. Kopen, huren en lenen. Notaris Bart Van Thielen. 014 54.45.80 / 014 54.70.91 Fax. 014 54.14.22 bart.vanthielen@belnot.be.
Jean Jacques LECLEF Notaris te Antwerpen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
De notaris: de juridische huisdokter voor je erfenis! 24 november 2020. Een familielid is net overleden. Op zon moeilijk moment heb je nood aan ondersteuning en een juridische gids. De notaris helpt je bij het nemen van de noodzakelijke stappen.
Dominique DE KESEL Notaris te Sint-Niklaas Nieuwkerken-Waas. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Met zon contract regel je de verdeling van het vermogen, de goederen en de schulden van jou en je partner. Bovendien kan je juridische bepalingen toevoegen die jullie extra beschermen bij een echtscheiding of een overlijden. Onze notaris licht toe. Geen belastingvrije schenkingen meer via Nederland: Kaasroute sinds 15 december afgeschaft. 16 december 2020. Sinds 15 december is de zogenaamde kaasroute afgeschaft. Doe je een schenking voor een Nederlandse notaris, dan moet die geregistreerd worden in België. Hierdoor wordt deze schenking onderworpen aan de schenkingsrechten in het gewest van de fiscale woonplaats van de schenker. Kaasroute De kaasroute is een systeem waarbij Belgische schenkers een roerende schenking bv. de schenking van geld of aandelen doen voor een Nederlandse notaris. Heel vaak om te vermijden dat deze schenking in België wordt geregistreerd en belast. De schenking van een onroerend. Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze gratis maandelijkse nieuwsbrief. Gelieve een geldig e-mail adres op te geven. Klik hier om de eerdere nieuwsbrieven te bekijken. Online verkoop 160.000. Huis Sparrenhofstraat 9A 9100 Sint-Niklaas.
Hilde ENGELS Notaris te Bocholt. icon-calculate. icon-home. icon-home.
De belangen van je kinderen uit een vorige relatie veiligstellen. Wat kan de notaris voor je doen? Alles over de notaris. Je leven delen met je partner? Alles over huwen en samenwonen. Je relatie stopzetten? Alles over echtscheiden. Je erfenis regelen? Alles over erven en schenken. Je eigen zaak beginnen? Alles over ondernemen. Op zoek naar je droomwoning? Alles over kopen, huren en lenen.
CLAEYS BOUUAERT VANDER EECKEN De notaris Welkom bij de notaris. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Een notaris kan je immers het nodige advies geven bij belangrijke beslissingen in je leven: van een huwelijk of samenwonen tot de aankoop van een huis, van een erfenis tot de oprichting van een eigen zaak. Vóór je zo een beslissing neemt, consulteer je best een notaris.
Rita HEYLEN Notaris te Heist-op-den-Berg. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Is de erflater in België overleden, dan hebben de erfgenamen in principe 4 maanden de tijd om deze aangifte van nalatenschap in te dienen. Die termijn begint te. Welke erfgenamen zijn in ons erfrecht beschermd? Onze notaris legt het uit!
Domien DE LELIE Notaris te Borgerhout Antwerpen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
24 november 2020 De notaris: de juridische huisdokter voor je erfenis! Notarissen lanceren IZIMI, een gratis digitale kluis voor het 100 % veilig beheer van al uw belangrijke documenten en bezittingen en voor de gemoedsrust van u en uw naasten.
FLIES DE JONGHE Geassocieerde notarissen te Hamme. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Sinds 15 december is de zogenaamde kaasroute afgeschaft. Doe je een schenking voor een Nederlandse notaris, dan moet die geregistreerd worden in België. Hierdoor wordt deze schenking onderworpen aan de schenkingsrechten in het gewest van de fiscale woonplaats van de schenker.
Yves TUERLINCKX Notaris te Bilzen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
HAFFMANS Leon, notaris van 1939 tot 1973. HAUBEN Ernest, notaris van 1913 tot 1939. HAUBEN Jean Leonard, notaris van 1873 tot 1913. LAMBRECHTS Petrus Joseph Ernest, notaris van 1834 tot 1873. Copyright 2020 Fednot Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacy policy Cookie policy Data Protection Officer.

Contacteer ons