Meer resultaten voor notaris

notaris
Wat is de toegevoegde waarde van de notaris? Jubel.
Tijdschrift Notarieel Management. Het Tijdschrift Notarieel Management reikt u als notaris een nuttig instrument aan: een kwartaalblad dat de notaris helpt bij zijn of haar rol als manager van zijn of haar kantoor. Het tijdschrift heeft daarbij de ambitie om alle aspecten te belichten die voor u als notaris op dit vlak van belang zijn.:
Geassocieerd notarissen Actalys welkom Actalys.
In 2015, na een jarenlange samenwerking als notaris en na aan leidinggevende functies binnen het notariaat, legde Meester James Dupont zijn pen neer en werd zijn standplaats overgenomen door notaris Catherine Gillardin, één van de oprichtsters van Actalys. Boulevard de Waterloo 16, 1000 Bruxelles.
De notaris onder vuur Doorbraak.be.
Tandartsen en kinesisten die hebben ook gestudeerd moeten bij de overheid vechten voor elke verhoging van hun tarieven. En jonge notarissen zonder papa notaris moeten een fortuin neerleggen voor een kantoor, zodat de vorige notaris of zijn erfgenaam hier nóg eens en belastingsvrij langs de kassa kan passeren.
Isis VERMANDER Sasha DEWITTE Geassocieerde notarissen te Wuustwezel. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Ook dat gebeurt via een videoconferentie waarbij de notaris meteen toelichting geeft bij de akte die moet ondertekend worden zoals een koop of een schenkingsakte. Via deze weg kan de burger ook een zorgvolmacht volledig digitaal afhandelen, zegt notaris Bart van Opstal.
Bob Bultereys Notaris te Avelgem.
Wat zijn de verschillen tussen feitelijk samenwonen, wettelijk samenwonen. Waarvoor kan je terecht bij je notaris? 13 december 2017 Een woning kopen, afspraken maken over je relatie, een bedrijf oprichten, een erfenis voorbereiden. Belangrijke momenten waarop je wel wat advies kan.
VRANCKEN THIELEN Geassocieerde notarissen te Genk. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Wijlen notaris LENAERTS werd benoemd tot notaris in 1969. Dit was toen een nieuwe notarisstandplaats te Genk. Het kantoor werd overgebracht naar de Grotestraat 124 in 1991. An THIELEN werd benoemd tot notaris te Genk op 4 december 2015 Belgisch Staatsblad 11.12.2015.
Francis van Schoubroeck Notaris te Herentals. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Gewezen notaris VAN SCHOUBROECK Antoine. van 20 november 1938 tot 9 januari 1960. Gewezen notaris WALRAVENS Edouard. van 22 november 1921 tot 12 juni 1956. Gewezen notaris Bogaerts F.J. van 3 juni 1919 tot 19 november 1938. Gewezen notaris Caeymaecx J.L.A.
Notaris Professionelen Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Aan beschermd onroerend erfgoed en erfgoed uit een vastgestelde inventaris zijn enkele rechtsgevolgen verbonden waar je als notaris rekening mee moet houden, namelijk de informatieplicht en meldingsplicht bij eigendomsoverdracht. Wie een beschermd monument koopt of verwerft via schenking, kan onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een verlaging van de verkooprechten of de schenkbelasting. Een notaris heeft in dat geval ook een meldingsplicht.
Waûters Parmentier Geassocieerde notarissen te Brugge Assebroek. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Het volstaat dat hij zich verplaatst naar een notaris in de eigen omgeving. Daarna komt er een superveilige videoverbinding tot stand tussen de Limburgse notaris en zijn confrater aan de kust en kunnen de notarissen de akte via de videoconferentie toelichten.
Security Check Required.
Press alt / to open this menu. To help personalize content, tailor and measure ads, and provide a safer experience, we use cookies. By clicking or navigating the site, you agree to allow our collection of information on and off Facebook through cookies.
Philippe VERLINDEN Notaris Notaris te Rijkevorsel. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Het notariskantoor heeft die termijn niet altijd in de hand. Zo moet de notaris al eens wachten op een hypothecair getuigschrift. Gemeenten krijgen dertig dagen de tijd om informatie door te geven aan de notaris, maar in de praktijk kan het langer duren.

Contacteer ons