Op zoek naar huis verkopen?

huis verkopen
Van een huis naar een appartement: hoe kopen en verkopen?
U koopt er als het ware tijd mee om uw huidige eigendom rustig en onder de beste omstandigheden te verkopen. En als de verkoop van het huis minder zou opbrengen dan de aankoop van de nieuwe woonst, kan de rest gefinancierd worden met een klassiek hypothecair krediet. Het hypothecair krediet. Of u nog een hypothecair krediet kunt afsluiten, hangt af van de leeftijd waarop u van woning wenst te veranderen. In de praktijk vragen banken dat een hypothecair krediet voor een gezinswoning is afbetaald vóór de pensioenleeftijd bereikt is. Bij AXA Bank kun je nog een lening afsluiten tot op de leeftijd van maximum 65 jaar, op voorwaarde dat de lening is terugbetaald voor uw 75 ste verjaardag. Maar als u uw huidige woning verkoopt om de nieuwe te financieren, is er waarschijnlijk enkel een overbruggingskrediet op korte termijn nodig. Deze content is niet beschikbaar omwille van uw huidige cookie instellingen. U kan deze hier aanpassen. Advies en vragen over onze producten. Vraag het aan uw AXA Bankagent. Meer artikels over dit onderwerp. Hoeveel kost het om een onroerend goed te kopen? Wilt u een huis of een appartement kopen?
Opletten geblazen bij een te snelle verkoop van de woning Rechtenkrant.
Verkoop je slechts een deel van het onroerend goed, bijvoorbeeld 1 appartement van een appartementscomplex? Dan zal dat percentage proportioneel evolueren. Hetzelfde geldt ook bij de verkoop van het vruchtgebruik. Wat moet ik doen om een deel van de registratierechten terug te krijgen? De betaalde registratierechten krijg je niet automatisch terug. Informeer zeker bij de notaris. De notaris zal in dat geval het nodige opnemen in de akte en een teruggaveverzoek indienen bij het registratiekantoor. Verwacht je geld echter niet al te snel: in de praktijk kan je er soms tot wel een half jaar op moeten wachten. Wil je er echt het maximale uit halen en gaat het om een heel grote som? Dan kan je het verzoek tot teruggave in laten dienen door een deurwaarder. In dat geval zal er vanaf de datum van de betekening een intrest beginnen lopen van ongeveer 7% althans op het moment van schrijven. Tweede grens: verkoop van de woning binnen drie jaar na aankoop. Kwam je oorspronkelijk in aanmerking voor het zogenaamde klein beschrijf? Dan mag je volgens die voorwaarden de woning niet opnieuw verkopen binnen een periode van drie jaar.
Huis zelf verkopen BouwInfo.
De regel wat je zelf doet, doe je vaak beter gaat hier misschien niet per se op, maar als je zelf wat vlot bent en goed bent in het benadrukken van de positieve punten van je woning, denk ik dat je beter af bent zonder makelaar. Bekijk misschien ook eens een paar afleveringen van De Huisdokter op Vier, vaak zeer nuttige tips over hoe je huis met weinig moeite aantrekkelijker te maken. Op Immoweb zelf zie ik ook al een aantal goeie tips staan qua verkoopsstrategiën. En verder: google huis verkopen tips: met hopen vind je ze.
Woning verkopen of eerst een nieuwe kopen? KBC Bank Verzekering. navigation func menu. alert-func-cross-rename. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func che
Zelf beleggen met Bolero. Samen beleggen met KBC. Terug naar het menu. Voor je woning. Lenen voor je wooninrichting. Lenen voor terras en tuin. Voor je voertuig. Lenen voor je nieuwe auto. Lenen voor je elektrische wagen. Voor je tweedehandswagen. Lenen voor je fiets, scooter of motor. Lenen voor een ander voertuig. Een auto leasen. Voor andere doeleinden. Voor kleine uitgaven, studies, vakantie. Kredietkaartuitgaven flexibel terugbetalen. Onder nul gaan op je rekening. Terug naar het menu. Verzeker je woning. Welke verzekeringen voor je woning. Verzeker je voertuig. Verzeker jezelf of je gezin. Terug naar het menu. Auto leasen of kopen? Je auto ophalen. Je auto inleveren. Terug naar het menu. Terug naar het menu. Woning verkopen of eerst een nieuwe kopen?
Wanneer uw huis verkopen als u verhuist? Immo Vercammen.
Goed nieuws: u bent vrij om zo lang in uw huis te blijven als u maar wilt. De wetgever heeft daar geen enkele termijn op geplakt. Let wel: de datum die u met uw koper afspreekt, moet ook voor hem aanvaardbaar zijn. En daarenboven zijn gemaakte afspraken tussen partijen wel bindend. Daarom een gouden tip: laat die datum door uw makelaar met de koper overeenkomen. Nog vóór de ondertekening van het compromis of de verkoopovereenkomst. Zo kunt u de datum erin opnemen en staat het zwart op wit wanneer uw koper vrij over uw woning mag beschikken. Wij helpen u om goede afspraken te maken met de koper van uw huis. Afspraken die zorgen voor rechtszekerheid en gemoedsrust bij alle partijen. Bel of mail ons, of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Lees 3823 keer Laatst aangepast op donderdag, 23 augustus 2018 0859.: Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren. Gepubliceerd in Blog NL. Nieuwste van vercammen. Geef uw woning maximale zichtbaarheid bij verkoop. EPC verhoogt de meerwaarde van jouw huis. 3 Redenen om je huis in de zomer te verkopen.
Kan ik mijn huis nog verkopen wanneer er bewarend beslag op ligt?
Het bewarend beslag heeft tot gevolg dat u als beslagen eigenaar uw woning niet meer kunt verkopen, tenzij met de toestemming van de beslagleggende schuldeiser. Maar wat als de beslaglegger niet akkoord gaat en u toch uw huis wenst te verkopen?
Welke kosten zijn voor rekening van de verkoper? Netto.
Beslist u zonder makelaar uw huis of appartement te verkopen, dan hangt u allicht een affiche uit. Maar dan nog kunt u niet zonder een vastgoedzoekertje. Dat is onmisbaar om uw pand zichtbaarheid te geven. Een zoekertje op Immoweb kost 6989, euro per maand in het basispakket, 9479, euro voor het Classic Pack of 11968, euro voor een premiumpakket.
hoe ons huis verkopen.
View Forum Posts. Join Date: February 2011. Re: hoe ons huis verkopen. ik weet niet of het nog relevant is maar zorg in elk geval dat alles goed beschreven wordt in de hypotheekakte. Dit doe je samen met je notaris.
Verkoop je huis zonder makelaar maar met expertbegeleiding IMMO IQ.
Heeft uw woning een geschatte waarde van 320 000? Dan betaalt u een makelaar gemiddeld 10.650 aan kosten. Dankzij de marketing en documenten van IMMO IQ zal deze kost gemiddeld met 8.350 dalen. WIL JE MEER WETEN? of bekijk onze FAQ-pagina. of bekijk onze FAQ-pagina. DEZE TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR. Met de professionele fotos van IMMO IQ kreeg ik binnen de week 5 aanvragen voor onze opendeurdag én had ik binnen de 2 dagen een bod voor mijn huis dat hoger lag dan de vraagprijs. Ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden aan iedereen die zijn huis goed maar ook vlot wil verkopen.
Huis zelf verkopen BouwInfo.
De regel wat je zelf doet, doe je vaak beter gaat hier misschien niet per se op, maar als je zelf wat vlot bent en goed bent in het benadrukken van de positieve punten van je woning, denk ik dat je beter af bent zonder makelaar. Bekijk misschien ook eens een paar afleveringen van De Huisdokter op Vier, vaak zeer nuttige tips over hoe je huis met weinig moeite aantrekkelijker te maken. Op Immoweb zelf zie ik ook al een aantal goeie tips staan qua verkoopsstrategiën. En verder: google huis verkopen tips: met hopen vind je ze.
Relatiebreuk huis verkopen na 5 maand Spaargids.be forum.
Het doel is nu je woning te verkopen aan een zo hoog mogelijke prijs, zodat je misschien alle kosten kan recupereren. Mis geen enkele kans om te besparen. Krijg de beste tips en aanbiedingen rechtstreeks in uw mailbox. Ja, stuur me tips! Uitschrijven kan altijd. We respecteren uw privacy. Berichten: 667 Lid geworden op: 23 aug 2015. Re: Relatiebreuk huis verkopen na 5 maand.

Contacteer ons