Zoeken naar verkoop

verkoop
Verkoop Meesterschap Topverkoper in 2 dagen.
In dit 2-daagse programma zal jij als vastgoedprofessional evolueren naar een verkoopsysteem met snelle verkopen aan maximale prijs. Verkoop Meesterschap is gebaseerd op praktijk bewezen verkoopstrategieën van de top 20% in de markt. Het zal jou helpen begrijpen hoe je vandaag en in de komende 10 jaar zal kunnen winnen in vastgoed.
Online verkopen nv Lussis MN.
Over te nemen. De betaling van een online veiling dient te gebeuren per overschrijving op ons rekeningnummer Belfius BE33 0689 0103 4946 BIC: GKCCBEBB uiterlijk 72u na toewijzing van het lot. Gelieve u te registreren op werkdagen voor 17 uur zodat wij uw account nog tijdig kunnen bevestigen! U dient uw identiteitskaart in te voegen via een jpeg-bestand! Wij zijn niet de verkoper van de loten. Wij veilen en factureren deze loten als bemiddelaar in opdracht van een derde partij, de verkoper. Wij adviseren u van een bezichtigingsdag gebruik te maken. DE AFHALINGEN GAAN GEWOON DOOR, MAAR DE GOEDEREN WORDEN OP EEN OPHAALPUNT GEBRACHT ZODANIG DAT DE KOPERS DE FIRMA NIET MOETEN BETREDEN. VERPLICHT MONDMASKER EN 15M, AFSTAND HOUDEN AUB. Groothandel in groenten en fruit. Ingevolge Faillissement Boussier J. In opdracht van de curatoren Ph, C. Opening veiling: donderdag 18 maart 2021 om 1700.: Sluiting veiling: donderdag 8 april 2021 vanaf 1900.: Bezichtiging: woensdag 7 april 2021 van 1300: tot 1530.: Afhaling: vrijdag 16 april 2021 van 1000: tot 1200.: Adres: Colenstraat 11A, 3840 Borgloon. Bekijk alle veilingen. Gerechtelijke aanslag: Diverse cafe benodigdheden w.o. terrastafels, terrasstoelen, computer kassa, flessenkoeler, leeggoed, staantafels, vaatwasser, enz. Verkoop gerechtelijke aanslag.
Vacatures Verkoop Solliciteer nu Randstad. randstad.
Je onthaalt klanten voornamelijk particulieren in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak Je; achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in: je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop.
De machines die we verkopen bij Foets.
Foets Denis NV is actief in de verkoop, de verhuur, en het onderhoud van heftrucks, verreikers, graafmachines, hoogwerkers, schaarliften, roterende verreikers, stroomgroepen, knikladers, dumpers, haventrekkers, wielladers, reachtrucks, walsen, stapelaars, laadrampen enz. Dankzij het dealerschap van Manitou, Mustang, en exclusief dealerschap van Sunward België en Tico Europa zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste spelers van Europa.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij een negatief verslag moet de koper de elektrische installatie in orde brengen en laten herkeuren. Keuring van uw elektrische installatie AREI. verplicht bij verkoop of bij wijziging van de installatie. controle om de 25 jaar. Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Het is meestal de notaris van de verkoper die het attest aanvraagt bij OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. verplicht bij verkoop van gebouwen en percelen. info over de bodemkwaliteit. Certificaat voor de stookolietank. Als de woning wordt verwarmd met mazout, moet de stookolietank conform de wettelijke bepalingen zijn, zodat de bodem niet verontreinigd kan worden. Na controle van een bovengrondse of ondergrondse stookolietank ontvangt u een certificaat en wordt de stookolietank gemarkeerd. Bij de verkoop moet u dat certificaat voorleggen. Controle en onderhoud van de stookolietank van een woning. beveiligd tegen bodemverontreiniging. groene, oranje of rode dop. Vóór u de woning te koop aanbiedt, moet u als eigenaar ook een energieprestatiecertificaat EPC hebben.
Verkopen ERA Wonen.
Vraag hier je vrijblijvende waardebepaling aan. Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%!
cel sociale verhuur en verkoop Wonen Vlaanderen.
Gedragsregels inzake de verkoop op afstand van financiële diensten.
Deze brochure heeft tot doel zowel de verzekeringsondernemingen als de verzekeringstussenpersonen te informeren over de reglementering met betrekking tot de verkoop op afstand van financiële diensten en hen bewust te maken van de verplichtingen die hen in dit kader worden opgelegd.
Verkoop/Verhuur Regie der Gebouwen.
Voormalige rijkswachtsite gelegen te Ronse. Sint-Cornelisstraat 52 en Kasteelstraat 43A-D. Bekijk op de kaart. Bieden tot 07/05/2021. Instelprijs 1.059.90000, euro. Bekijk alle panden. Schrijf in voor de vastgoedmailing. Bekijk meer federale verkopen. De Regie der Gebouwen beslist op basis van de huisvestingsbehoeften van de federale overheid welke federale gebouwen of gronden verkocht worden. Welke verkoopprocedure daarbij gebruikt wordt, hangt af van wie het goed verkoopt: de Regie der Gebouwen of het federaal aankoopcomité. Meer over de verkoopprocedures. U verkoopt of verhuurt panden of terreinen die interessant kunnen zijn voor de federale overheid? Laat het ons weten. Wonen of werken via leegstandsbescherming. Wanneer een gebouw tijdelijk niet gebruikt wordt, kiest de Regie der Gebouwen soms voor leegstandsbescherming. In dat geval nemen tijdelijke gebruikers hun intrek in het gebouw, in afwachting van de verkoop of van een nieuwe bestemming.
Ik verkoop mijn woning Netto.
Bij een verkoop van een huis of appartement op plan gelden er wettelijke regels voor de betaling van het voorschot. Die zijn er niet bij de verkoop van een bestaande woning, al wordt in de praktijk wel vaak een voorschot gevraagd.
Verkoop per opbod Ecopedia.
verkoop per opbod. Bij verkoop per opbod vraagt de voorzitter van de verkoop per lot een startbod aan de kopers. Indien dit startbod voldoende hoog wordt ingeschat door de voorzitter kunnen de kopers de prijs opdrijven door tegen elkaar op te bieden.

Contacteer ons