Resultaten voor tweedehands meubels verkopen

tweedehands meubels verkopen
Over ons.
Wij verkopen uw spullen in uw plaats en houden slechts een klein percentage van de verkoopprijs. Zo bespaart u zichzelf het gedoe te moeten onderhandelen met kopers en hoef je niemand in de privacy van uw eigen huis te ontvangen. Opkopen Stocks en winkelvoorraad. Zelfs handelaars kunnen bij ons terecht. Zit u met een winkelvoorraad, overjaarse modellen of grote loten die u zelf niet verkocht krijg. In and Out koopt ook dit over. Hiervoor komen we met plezier ter plaatse om de goederen te bekijken. Waarom kiezen voor ons. Direct contant geld. Tweedehands kopen met garantie.
Alle winkels van Troc.
Ik zoek in Zoeken. Nu open 31. Tot 1700: 31. Tot 1800: 31. Nu zondag open. Meubelen Tweedehands 31. Alles voor je thuiskantoor. 31 winkels gevonden. Openingsuren: Nu open Vandaag open 930: 1800: Morgen open 930: 2000.: Openingsuren: Nu open Vandaag open 1000: 1800: Morgen open 1000: 1800.:
Meubels Gebruikte artikelen koop en verkoop je via Troc.com.
De aan en verkoop van tweedehands meubels beperkt het aantal weggegooide meubels, dus handel ecologischer en denk aan Troc.com! Waarom zou je Troc.com kiezen als tweedehands winkel? Troc.com onderscheidt zich van de concurrentie door diensten te bieden die echt verschil maken. De aan en verkoop van tweedehands meubels bij Troc.com is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je hebt bijvoorbeeld experts ter beschikking om de prijzen te schatten, zodat je zeker de beste prijs voor je meubels krijgt. Daarnaast kan Troc de meubels komen brengen of ophalen, zodat u zelf niets hoeft te organiseren. De inboedelservice kan ook heel wat gewicht van je schouders halen: Troc.com ruimt op, zoekt uit, verkoopt en recycleert jouw inboedel zodat jij een lege woning aantreft, klaar voor verhuur of verkoop. Het is ook gemakkelijk om online een meubel kopen en het in de winkel te komen ophalen. Troc.com maakt verkopen gemakkelijk!
Tweedehands kopen en verkopen: een overzicht Netwerk Bewust Verbruiken.
De bekendste veilingsite. Je kan spullen verkopen via een online veiling of een zoekertje. Je kan er zowel kopen als verkopen. Er zijn nog heel wat andere sites waarop je tweedehands spullen kan kopen en verkopen. Aanbiedingen van tweedehands eco-producten op de website van Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren. Je kan je spullen te koop of gratis aanbieden, een zoekertje plaatsen voor wat je nodig hebt of iets te ruil aanbieden. De Vlaamse hogescholen en universiteiten lanceren in samenwerking met KBC en Tapptic de website Stukot.be. Studenten kunnen er hun kotspullen én hun dure goed onderhouden handboeken rechtstreeks kopen en verkopen aan andere kotstudenten. Dankzij de expertise van Tapptic, verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van de website, is de website geoptimaliseerd om zowel via het web als op een smartphone of tablet computer te bezoeken. Later wordt de website gelanceerd in Wallonië. Veilingwebsite van De Kringwinkel. Tweedehandswinkels en veilinghuizen. In tweedehandswinkels kan je vaak voor een prikje meubels, kleren, speelgoed en huisraad op de kop tikken. Je kan er ook je oude spullen kwijt.
5 van de beste apps om tweedehands spullen te kopen en verkopen.
In een tijd van ecologisch leven en Marie Kondo-makeovers, is spullen doorverkopen populairder dan ooit. Zeker nu het zo makkelijk kan vanop je telefoon. Op deze vijf apps scoor je de beste koopjes of verdien je een mooi centje bij. 1 / 5. We worden om de oren geslagen met reclame voor Vinted en dat zorgt ervoor dat je ondertussen véél spullen vindt op de app. Met 21 miljoen gebruikers wereldwijd en dagelijks 23.000 nieuwe accounts is het dé online place to be voor het kopen en verkopen van tweedehands spullen. Wat natuurlijk ook betekent dat je veel concurrentie hebt, als koper en als verkoper. Extra leuk op Vinted is dat je heel specifiek kan zoeken. Zo ga je bijvoorbeeld makkelijk op zoek naar een kimono, een broek met wijde pijpen of een salopette voor zwangere buikjes, en kan je ervoor kiezen enkel spullen te zien die zich bij je in de buurt bevinden, zodat je vervelende verzendingskosten vermijdt.
verkoop 2e handsmeubel via FEDEX Community BNP Paribas Fortis.
Beantwoord verkoop 2e handsmeubel via FEDEX. 4 maanden geleden. 25 maart 2020. luk de gheest. Gisterenavond verkoop ik via tweedehands.be enkele meubels. Een vriendelijke dame uit de grensstreek Frankrijk wilt kopen en het bedrag op mijn rekening storten via FEDEX.
Flinders verkoopt tweedehands meubels RetailNews.
Flinders verkoopt tweedehands meubels. Flinders verkoopt tweedehands meubels. Flinders gaat gebruikte meubels innemen en opknappen om ze weer te kunnen verkopen. De woonwinkel richt zich daarbij op zakelijke klanten, schrijft Sprout. Steeds meer bedrijven en instellingen verwachten volgens ceo Geert-Jan Smits dat ze gebruikte stoelen of tafels kunnen retourneren bij Flinders.
Snuffelmarkt Tweedehands.
Of wilt u zelf iets verkopen? In onze afdeling Tweedehands kan dit allemaal. Niet enkel kleine artikelen zoals speelgoed of strips zijn hier te vinden, ook meubels, decoratie fietsen zijn aanwezig in deze afdeling. De artikelen in de afdeling Tweedehands zijn geen vaste artikelen en kunnen dus niet worden bijbesteld of gegarandeerd.
Deporama.
Winkel Contact Werkwijze Home. NL FR EN. Uw winkel voor meubelen en decoratie. GESLOTEN OP ZATERDAG 15 AUGUSTUS FEESTDAG. ACTIES VOOR BEZOEKERS. Bezoeken en aankopen kan zonder afspraak momenteel wettelijk 1 persoon per gezin. Betalen kan cash, Bancontact en Payconiq. Eenrichtingsverkeer met afstandsregel minstens 150, m. Binnenbrengen van meubelen en goederen: ENKEL op afspraak en na goedkeuring op basis van fotos per e-mail of WhatsApp. Reeds goederen in depot bij ons? Hier aanmelden als deposant. Bekijk snel al onze artikelen online of kom langs in de winkel. Wil je zelf iets verkopen?
Second Luxury nieuwe of tweedehands luxe items kopen en verkopen.
Exclusieve items online veilingen anoniem showroom veilig betalen. Klik op onderstaande button om naar komende veilingen te gaan. Klik op onderstaande button om naar komende veilingen te gaan. Klik op de onderstaande button om direct naar de shop te gaan.
Verkopen via Ecoshop Ecoshop.
Bureaus en werktafels. Camera's' en fototoestellen. Gsm's' en smartphones. Koloniale / etnische meubels. Lijsten, kaders, schilderijen. Radio en toebehoren. Videogames en consoles. Zetels en sofa's.' Alle Ecoshop winkels. Zoeken Wis zoekopties. U bent hier: Home Verkopen via Ecoshop. Breng uw spullen binnen bij Ecoshop en krijg uw geld terug: het is zeer eenvoudig! Heeft u zin om iets te verkopen in plaats van het weg te gooien of te stockeren? Binnenbrengen van oude spullen bij ons is de verstandigste keuze die u kunt maken. Ontdek hier in zes stappen hoe het binnenbrengen van uw oude spullen werkt. Breng uw spullen naar de winkel van uw keuze. Onze vintage managers staan voor u klaar om uw spullen naar waarde te schatten. In overleg komen zij met u de beste verkoopprijs overeen.

Contacteer ons