Meer resultaten voor verkopen zonder makelaar

verkopen zonder makelaar
Je huis zelf verkopen slim je huis verkopen en bespaar veel geld.
WIJ DE ZORGEN, JIJ HET GELD. HOE WERKT DAT? Met IMMO IQ verkoop je je huis helemaal zelf en dat aan maximale verkoopwaarde. We bepalen samen een correcte waarde, brengen al je papierwerk in orde en zorgen voor uitstekende marketing. Voor jou blijft enkel nog het bezichtigen over. Dat resulteert trouwens in een snellere en aangenamere verkoop, want kopers hebben meer vertrouwen in eigenaars. Bovendien staan we met ons team van experts van begin tot eind klaar om je te helpen bij elke stap. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? HAAL MEER UIT JE VERKOOP MET IMMO IQ. Verkozen tot meest beloftevolle onderneming door Bizidee. 90% van onze klanten vindt binnen drie weken de finale koper. En dat zonder in te boeten aan prijs. JURIDISCH OP PUNT. We garanderen dat alles wettelijk verloopt en in orde is. BEKIJK ONS AANBOD. BEREKEN UW BESPARING. De geschatte waarde van je woning.: versleep het blokje naar de geschatte waarde van je woning. EXTRA OP JE BANKREKENING. MET IMMO IQ. Heeft uw woning een geschatte waarde van 320 000? Dan betaalt u een makelaar gemiddeld 10.650 aan kosten.
Huis verkopen zonder makelaar? Kies voor Zacasa! Zacasa Invest. Huis verkopen zonder makelaar Zacasa Invest.
Uw woning verkopen via Zacasa? Dat is eenvoudig. Contacteer Zacasa over uw woning. Een Zacasa verantwoordelijke spreekt met u af om uw woning te bezichtigen. Hierna brengt Zacasa een vrijblijvend bod op uw woning, er zijn dus geen verplichtingen. Zacasa houdt van woningen met geschiedenis. Woningen op leeftijd, maar met nog heel wat pit en potentieel. Het doel van Zacasa is om van uw huis een modern en instapklaar geheel te maken. Uw huis is klaar voor zijn volgende transformatie, en dat doet Zacasa als de beste. Zacasa transformeert oude pareltjes om tot droomwoningen. Huis verkopen zonder makelaar? Zacasa maakt het mogelijk. Wie zijn woning aan Zacasa verkoopt, krijgt meteen een eerlijke prijs.
Je woning verkopen: welke zijn de mogelijkheden? Immoweb.
Gratis online schatting. Laat je woning verkopen door een professional: de rol van de makelaar. Denk je eraan je woning te laten verkopen door een vastgoedmakelaar? We geven je alvast meer uitleg over de taken en de prijs van een makelaar.
Huis verkopen/kopen zonder makelaar Blog De Notarissen.
Huis verkopen/kopen zonder makelaar. Als u zelf een huis koopt of verkoopt is het van belang dat afspraken snel en duidelijk worden vastgelegd. Wellicht is de wederpartij u persoonlijk bekend en vertrouwt u er op dat alles wel goed komt, maar niets is zo vervelend als dat achteraf onenigheid ontstaat omdat de afspraken niet helder zijn.
Huis verkopen in 2018: met of zonder makelaar? JAAP.NL BLOG.
Lees hier alle informatie. Wil je het fragment van BNR Nieuwsradio terugluisteren? Dat kan hier. Zelf verkopen Tags: eigen huis verkopen, huis verkopen zonder makelaar, wel of geen makelaar, woning verkopen zonder makelaar, zelf je huis verkopen Comments JAAP.NL 11 januari 2018.
Uw huis zelf verkopen of met een makelaar? Savemak Vastgoed.
Dan vraag u u zeker af: gaat u uw appartement, uw bouwgrond of uw huis met of zonder makelaar verkopen. Of zelfs rechtstreeks bij de notaris? Waarom zou jij trouwens een makelaar betalen, want waar kan hij eigenlijk van nut zijn?
Uw huis verkopen op een snelle, discrete manier en tegen de beste prijs. Zoek niet langer! Of het nu gaat om een erfenis, echtscheiding, of een gewone verkoop van uw huis. Wij geven onmiddellijk een v
Uw huis onmiddellijk verkopen tegen de beste prijs, direct een voorschot en dit allemaal zonder makelaar. Uw huis verkopen op een snelle, discrete manier en tegen de beste prijs. Zoek niet langer! Of het nu gaat om een erfenis, echtscheiding, of een gewone verkoop van uw huis.
Huis verkopen zonder makelaar en dus zonder commissie Uitstapklaar.
Waarom je huis verkopen zonder makelaar? Je huis verkopen zonder makelaar betekent dat er daar meteen bepaalde voordelen bij komen kijken. Wij sommen even op wat de voordelen zijn. Als klein bedrijf kunnen wij als geen ander de personal touch bieden. We doen de volledige renovatie in eigen beheer en met eigen mensen. Hierdoor kunnen we de renovatiekost drukken en je bij de aankoop van jouw woning net dat ietsje meer bieden dan onze collega's. Zo zijn we in staat steeds een eerlijke prijs te bieden voor je woning zodat beide partijen een goed gevoel kunnen overhouden aan de samenwerking.
8 redenen om je huis te verkopen zonder makelaar.
Dat huis was volgens de makelaar zelfs al verkocht aan de vraagprijs, dus ik zou er evenveel voor kunnen krijgen. Maar 2 weken later stond die andere woning nog steeds te koop. Ook tijdens de verkoop probeerden makelaars hem te overtuigen om toch met hen in zee te gaan. Ze boden zich gratis aan om de woning aan 5000 EUR meer te verkopen dan mijn vraagprijs, met de belofte dat ik mijn originele vraagprijs sowieso zou krijgen. Eén bezichtiging en het is rond, vertelden ze me. Geen moeite voor veel winst. Ongelofelijk hoe ze toch nog een graantje probeerden mee te pikken. Terwijl ik alles al in orde had gebracht, inclusief het regelen van papieren en bezoeken. Uiteindelijk verkocht Tony zijn woning zelf aan 282.000 EUR, 3000 EUR meer dan de vraagprijs. Het moet nog volledig gerenoveerd worden. Ik had het nooit zo hoog ingeschat. De interesse was enorm. De telefoon bleef maar rinkelen om het huis te bezichtigen. Uiteindelijk werd het huis in minder dan een week verkocht. Tijd is geld, veel geld. Niet alle woningen verkopen zo snel. De gemiddelde verkoopduur bedraagt ongeveer 3 maanden.
Smart Houses Maximaal bereik. Minimale kost. Vlotte verkoop.
Bent u zelf op zoek naar een efficiënte manier om uw woning te verkopen zonder makelaarscommissies? Ontdek ons concept. Onze tevreden klanten aan het woord. Dankzij Smart Houses bespaarde ik mezelfde meer dan de helft van het bedrag dat ik normaal gezien aan de makelaar zou hebben gegegeven.
Huis verkopen zonder makelaar: start.

Contacteer ons