Resultaten voor verkopen zonder makelaar

verkopen zonder makelaar
Nieuws Eveline Hoste Vastgoed.
Ik kan mij ergeren aan mensen die slechte fotos van hun huis online zwieren en zo hun eigen verkoopkansen al bij voorbaat doen kelderen. Fotos waar bij wijze van spreken de afwas nog op het aanrecht staat, bijvoorbeeld. Ook al gezien: een nette keuken, met in de hoek toch nog een bak bier. Ik kan er inkomen dat die bak niet stoort in het dagelijkse leven van mensen die er op dat moment wonen, maar als iemand door die stoorzender niet komt kijken, en dus ook afvalt als potentiële koper, is dat een gemiste kans. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.: Chrome FireFox Opera Safari Microsoft Edge. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV België BIV nummer 506.522. Ondernemingsnummer BTW-BE 0898.515.255. Dendermondsesteenweg 513 A. 32 0493 707 688. 32 09 279 75 01. 2019 Eveline Hoste Vastgoed Skarabee Disclaimer Privacy policy. Terug naar boven. Sluit menu Eveline Hoste Vastgoed. Advies, begeleiding verkaveling. Kopen of verkopen.
Zelf uw huis verkopen zonder makelaar?
123 vrienden community. Deskundige hulp van de vastgoedcoach. U wilt zelf uw woning, appartement of grond verkopen zonder een dure makelaar. Met de deskundige hulp van de gediplomeerde vastgoedcaoch is dat geen probleem. Daarbij houdt een notaris toezicht op de wetten en regels.
Je huis zelf verkopen slim je huis verkopen en bespaar veel geld.
Skip to content. Zonder zorgen ONTVANG GRATIS ADVIES gekend van Met experts maar zonder commissie. bespaar je gemiddeld 9000 Met experts maar zonder commissie. bespaar je gemiddeld 9000 Home v2. WIJ DE ZORGEN, JIJ HET GELD. HOE WERKT DAT? Met IMMO IQ verkoop je je huis helemaal zelf en dat aan maximale verkoopwaarde. We bepalen samen een correcte waarde, brengen al je papierwerk in orde en zorgen voor uitstekende marketing. Voor jou blijft enkel nog het bezichtigen over. Dat resulteert trouwens in een snellere en aangenamere verkoop, want kopers hebben meer vertrouwen in eigenaars. Bovendien staan we met ons team van experts van begin tot eind klaar om je te helpen bij elke stap. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? HAAL MEER UIT JE VERKOOP MET IMMO IQ. Verkozen tot meest beloftevolle onderneming door Bizidee. 90% van onze klanten vindt binnen drie weken de finale koper.
Huis verkopen zonder makelaar? Kies voor Zacasa! Zacasa Invest. Huis verkopen zonder makelaar Zacasa Invest.
Uw woning verkopen via Zacasa? Dat is eenvoudig. Contacteer Zacasa over uw woning. Een Zacasa verantwoordelijke spreekt met u af om uw woning te bezichtigen. Hierna brengt Zacasa een vrijblijvend bod op uw woning, er zijn dus geen verplichtingen. Zacasa houdt van woningen met geschiedenis. Woningen op leeftijd, maar met nog heel wat pit en potentieel. Het doel van Zacasa is om van uw huis een modern en instapklaar geheel te maken. Uw huis is klaar voor zijn volgende transformatie, en dat doet Zacasa als de beste. Zacasa transformeert oude pareltjes om tot droomwoningen. Huis verkopen zonder makelaar? Zacasa maakt het mogelijk. Wie zijn woning aan Zacasa verkoopt, krijgt meteen een eerlijke prijs.
Huis verkopen zonder makelaar en dus zonder commissie Uitstapklaar.
Waarom uw woning verkopen aan Instapklaar? Uw woning verkopen zonder makelaar betekent voor u als eigenaar een waaier van voordelen. Wij sommen even op wat die specifieke voordelen zijn. Als gezond en dynamisch bouwbedrijf kunnen wij als geen ander de personal touch bieden. Onze renovaties gebeuren in eigen beheer en met onze eigen vakmensen. Hierdoor kunnen we de renovatiekost voor het pand drukken en u bij de aankoop van uw woning net die iets hogere prijs bieden dan onze collega's. Zo bieden wij steeds een marktconforme transparante prijs voor uw woning zodoende beide partijen een goed gevoel kunnen overhouden aan de samenwerking. Er is een constant persoonlijk contact, wat ons te allen tijde bereikbaar maakt. Bij ons vermijd je de vele vastgoedkantoren en bespaar je duizenden euro's' commissie.
verkoop met makelaar JuridischForum.be.
Als het geen pand is van bovengemiddelde prijs zou ik proberen verkopen zonder makelaar. Indien makelaar, sowieso altijd commissie naar beneden onderhandelen en een niet exclusief contract afsluiten. Als je dan in week 2 merkt dat het toch geen goeie is, dan hang je er niet aan vast.
Huis verkopen in 2018: met of zonder makelaar? JAAP.NL BLOG.
Lees hier alle informatie. Wil je het fragment van BNR Nieuwsradio terugluisteren? Dat kan hier. Zelf verkopen Tags: eigen huis verkopen, huis verkopen zonder makelaar, wel of geen makelaar, woning verkopen zonder makelaar, zelf je huis verkopen Comments JAAP.NL 11 januari 2018.
Uw huis zelf verkopen of met een makelaar? Savemak Vastgoed.
Dan vraag u u zeker af: gaat u uw appartement, uw bouwgrond of uw huis met of zonder makelaar verkopen. Of zelfs rechtstreeks bij de notaris? Waarom zou jij trouwens een makelaar betalen, want waar kan hij eigenlijk van nut zijn?
Huis verkopen/kopen zonder makelaar Blog De Notarissen.
Huis verkopen/kopen zonder makelaar. Als u zelf een huis koopt of verkoopt is het van belang dat afspraken snel en duidelijk worden vastgelegd. Wellicht is de wederpartij u persoonlijk bekend en vertrouwt u er op dat alles wel goed komt, maar niets is zo vervelend als dat achteraf onenigheid ontstaat omdat de afspraken niet helder zijn.
Hoe en met wie je woning of grond verkopen? Verkopen Livios. background. Layer 1.
Als je onroerend goed wil verkopen, zijn er ruwweg drie mogelijkheden: of je doet het volledig zelf, of je laat het over aan een notaris, of je schakelt een makelaar in. Elke methode heeft zijn voor en nadelen. Het is perfect mogelijk om zelf, zonder de tussenkomst van een makelaar of notaris, op zoek te gaan naar een koper voor jouw onroerend goed. Op die manier gaat de aankoopprijs integraal naar jou zelf zonder dat je een commissie moet afstaan aan de makelaar of de notaris. De advertentiekosten moet je natuurlijk wel zelf betalen. Om je grond of woning te koop aan te bieden zijn er diverse mogelijkheden. Een bordje te" koop" met een duidelijke vermelding van jouw gegevens, lokt al veel reacties uit. Daarnaast kan je ook adverteren in kranten of advertentiebladen. Denk er wel aan dat opvallende advertenties mét foto voor de meeste publicaties het alleenrecht zijn van notarissen en makelaars. Via een makelaar. Als je verkoopt via een makelaar, levert deze de nodige inspanningen om het goed verkocht te krijgen. Ongeveer 3% van de verkoopprijs. Foto Getty Images.
8 redenen om je huis te verkopen zonder makelaar.
Woningen worden gemiddeld na 3 maand verkocht nadat ze geadverteerd worden op immosites. Het lijkt bijna ondenkbaar om je huis niet zelf te verkopen en duizenden euros te laten schieten. Vraag je onafhankelijke vraagprijs. Elke dorp of gemeente heeft wel enkele vastgoedmakelaars in de buurt. De concurrentie is dan ook moordend. Iedereen biedt gratis schattingen aan om nieuwe klanten te verzamelen. Dit zorgt vaak voor een overschatting van huizen en appartementen om eigenaren te paaien en zo de verkoop binnen te halen. Als je zelf verkoopt kan je terecht bij een onafhankelijke schatter die je een correcte startprijs kan voorleggen en kan je zelf via verschillende online tools je prijs bepalen. Zo vermijdt je frustratie en een lange wachttijd omdat iedereen afhaakt op een onrealistisch hoog bedrag. Het omgekeerde kan evengoed gebeuren door zelf je woning in de markt te zetten aan een te hoge vraagprijs. Raadpleeg een expert, gebruik de online mogelijkheden en kijk goed rond in de buurt en op vastgoedsites naar vergelijkbare woningen. Verkoop op je eigen tempo. Een makelaar is in de eerste plaats een verkoper die geld wil verdienen, net zoals bij elk ander beroep.

Contacteer ons