Resultaten voor appartement verkopen aan makelaar

appartement verkopen aan makelaar
Verkoop je jouw huis of appartement? Vertrouw onze experten.
Mijn makelaar was proactief, behulpzaam en kwam met de beste oplossingen voor mijn wensen. Ik beveel We Invest van harte aan, vooral aan andere veeleisende huiseigenaars. Klant van Sarah. Hun service en opvolging is buitengewoon. Vanaf het eerste moment werden we vorstelijk behandeld. Klant van Jordan. Nooit eerder was ik zo tevreden over een makelaarskantoor. Klant van Jonathan. Professionele en voortreffelijke service. Na 4 dagen was mijn appartement verhuurd! Klant van Nicolas. Uw woning verkopen of verhuren.
Makelaar gaat figuurlijk over lijken om flat te verkopen WOON. hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledig scherm. Play. Play. Play. Fac
Makelaar gaat figuurlijk over lijken om flat te verkopen. Elke dag komen er honderden nieuwe appartementen en huizen bij op de vastgoedmarkt. Probeer dan maar eens op te vallen als het om een doorsneepand gaat. Creatief uit de hoek komen, is dus de boodschap. En dat is precies wat het immokantoor van dit appartement doet.
Wij kopen Wij kopen uw woning!
Dit voor renovatieprojecten. Zijn jullie echt geen immo-kantoor? Nee, absoluut niet. Wij onderscheiden ons door uw vastgoed effectief te kopen. Wij komen met geld over de brug vanaf dag 1. U ontvangt onmiddellijk een voorschot wanneer u beslist uw vastgoed aan ons over te laten. Moet ik meteen na verkoop verhuizen? Nee, u bepaalt zelf wanneer uw vastgoed vrijkomt. Indien u er wil blijven wonen via een huurcontract, kunnen we ook daar regelingen voor treffen. Alles is bespreekbaar, wij vinden elkaar. Kan ik gratis blijven wonen? U kan enige tijd na verkoop gratis blijven wonen tot we afgesproken vrijgave-datum hebben bereikt. Geen immo of makelaar. Thuyn Invest is al jaren actief op de vastgoedmarkt, maar is géén immobiliënkantoor of makelaar. Wij kopen uw huis direct zelf op, zonder tussenkomst van derden en zonder talrijke bezoeken. Wij nemen bovendien alle bijkomende kosten voor onze rekening, zoals schoonmaak, notaris en de vijf benodigde attesten. Wilt u uw huis, appartement of grond direct verkopen?
Hoeveel kost een vastgoedmakelaar? Radio 2, de grootste familie.
Ook een contract dat al afgelopen is, kan je nog geld kosten. In zo goed als alle makelaarscontracten worden namelijk ook clausules opgenomen die de makelaar beschermen tegen misbruik. Als je binnen de zes maanden na het einde van het contract besluit om zelf je huis te verkopen, heeft de makelaar volgens de wet recht op maximaal 75% van de voorziene makelaarscommissie. Aan het einde van het contract is de makelaar verplicht om jou binnen de zeven dagen een lijst te geven van alle personen die interesse getoond hebben in het vastgoed. Als je binnen de zes maanden na het einde van het contract toch verkoopt aan iemand die op de lijst staat, dan moet je de makelaar alsnog de volledige commissie betalen. Ook dat zijn maximumpercentages. Het staat je vrij om erover te onderhandelen met de makelaar.
Je huis verkopen en een nieuw huis kopen? Zo doe je dat! Gilen woonprojecten.
Wij bouwen op maat. Je huis verkopen en een nieuw huis kopen? Zo doe je dat! Je oog valt op een andere woning, maar je huidig huis is nog niet verkocht. Of meer nog, je lening moet nog afbetaald worden. Hoe ga je dan best te werk: koop je eerst de nieuwe woning of verkoop je best eerst je eigen huis? We bekijken de voor en nadelen van elk proces. Mogelijkheid 1: Eerst het huis kopen, dan je eigen huis verkopen. Soms moet je nu eenmaal snel beslissen. Heb jij je droomwoning gevonden en wil je het risico niet nemen om deze aan je neus voorbij te laten gaan? Dan is dit misschien wel je kans. Een huis kopen voordat je huidige woning verkocht is, kan perfect met een overbruggingskrediet bij de bank.
Appartement Verkopen Snel en Eenvoudig Huisnuverkopen.
Onze renovatie-afdeling zal deze volgens de huidige isolatie en bouwnormen volledig renoveren om deze nadien in verhuur of verkoop te brengen. Aarzel niet indien je jouw appartement of studio wil verkopen. Bij ons is het in goede handen. Stel jouw appartement aan ons voor door het formulier in te vullen of te bellen naar het nummer 0479 79 79 78. Je ontvangt onze reactie binnen de 24u. Na analyse van jouw studio maken we een kosteloze afspraak voor de bezichtiging. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Na een bezoek ter plaatse bepalen we de waarde van jouw appartement volgens een grondige en professionele berekening. Na onderling akkoord stelt een, door u gekozen, notaris de verkoopovereenkomst op en betalen wij het voorschot aan jou. Na ongeveer 2 maanden volgt de akte en wordt het resterende bedrag betaald. Wij kopen uw appartement. Verkoop stress-vrij en zonder makelaar.
Reviews Henry Houser.
Appartement mooi in beeld gebracht met Matterport 360 en fotografie. Kort na bezoekdag verkocht boven richtprijs. Professionele en vriendelijke aanpak. Bedankt Hendrik, een tevreden klant. Review via Google. In mijn meer dan 40-jarige carrière in de vastgoed bouwwereld, heb ik geleerd dat ondernemingen zich ten gronde onderscheiden van mekaar door 2 kernwoorden die ze in hun bedrijfscultuur al dan niet consequent hanteren: vertrouwen en respect. Bij de vlotte verkoop van ons huis hebben we mogen ervaren dat voor Eline, Hendrik en al hun medewerkers deze 2 termen geen loze begrippen zijn en ze er mede voor zorgen dat Henry Houser behoort tot de betrouwbare vastgoedspelers. Hun respect in het nakomen van afspraken en planningen; hun wekken van vertrouwen naar koper en verkoper o.a. door transparantie en integriteit, hun professionalisme in aanpak, woord en beeld maken hen tot de beteren in hun soort! Review via Trustpilot. Wij kunnen Hendrik en zijn team alleen maar ten volle aanbevelen. Geen enkel ander immokantoor kan tippen aan de professionaliteit van Henry Houser.
M3 makelaars Onroerend goed in Antwerpen, Waasland Klein-Brabant.
U wenst te kopen in. Contacteer ons vandaag nog. Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kom te weten hoe je een meerwaarde creëert bij de verkoop van je woning! / M3 makelaars Antwerpen /. Van Arteveldestraat 5. 0800 29 303. / M3 makelaars Bornem /. Branstsedreef 12 B007. 0800 29 303. / M3 makelaars Zwijndrecht /. Dorp West 13, bus 1. 0800 29 303. M3 Makelaars //. Privacybeleid // Flux. Graag een bezoek inplannen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op. Ik ga akkoord met het privacybeleid van M3 Makelaars. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Appartement verkopen? Lees hier de 11 meest gestelde vragen!
Is de tijd wat minder maar geef je wel de voorkeur aan een snelle of stille verkoop? Neem dan contact op met Zelfwoonhuisverkopen om de mogelijkheden te bespreken. Hoe kies ik de juiste makelaar? Het kiezen van de juiste makelaar is belangrijk. Door een goede makelaar in te schakelen kun je jouw appartement sneller verkopen.
Huis verkopen JuridischForum.be.
Duidelijk stellen dat u voor een bezoek van een makelaar 50 euro zal aanrekenen wegens verspilling van tijd en of de tegenpartij daarmee akkoord is. Berichten: 3238 Juridisch actief: Nee. 6, 21 jan 2015 0905.: Gewoon in uw avertentie aangeven dat u geen contact wenst met immo's. Ze zullen u desondanks nog opbellen, maar ongevraagd langs komen zal al een pak minder gebeuren. 7, 04 feb 2015 1036.: Bedankt voor alle tips! Ik heb er echt veel aan! We zijn nu nog even bezig met verbouwen, daarna wil ik een EPC aanvragen en elek attest want er is ook een nieuwe elek installatie geweest dan is het verplicht. En wil ook iemand inhuren voor een schatting vd waarde vhet huis want ik weet echt niet wat ik kan vragen zo nu na al de verbouwingen. limelight hoelang deed je erover om een huis te verkopen?
Hoe een appartement verkopen Oximo, dé 1% makelaar.
Uw appartement verkopen met dé 1% makelaar. Oximo adviseert u onafhankelijk wat uw appartement waard is. Het is belangrijk dat een specialist u objectief kan zeggen tot waar u kan gaan zonder uw appartement commercieel te verbranden door een te hoge vraagprijs.

Contacteer ons