Op zoek naar makelaar verkopen huis?

makelaar verkopen huis
Verkoop je huis in alle comfort vertrouwen Benjamin verkoopt.
Ieder huis is verschillend, waarom dan allemaal op dezelfde manier proberen te verkopen? Maak een afspraak. Prachtige villa met fenomenaal zwembad. Rustig en centraal wonen in stijl. Interessant renovatieproject met zonnige tuin op een ideale ligging! Benjamin verkoopt uw pand met passie. Voor een persoonlijke aanpak waarbij we samen streven naar een vlotte en positieve verkoop. Graag een afspraak? Benjamin 0494 675 996. Schakel javascript in om dit formulier te zien. Ik ga akkoord met het privacybeleid. Leave this field blank. Maak een afspraak. Benjamin Verkoopt Beselarestraat 187 8980 Beselare Disclaimer Privacybeleid Cookies. Vastgoedmakelaar Bemiddelaar BIV 510.085. BV Bonny Invest BE0671.502.789. Tarief tussen 2.42% en 4.84% afhankelijk van marketingtools. Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te Brussel. Onderhevig aan de plichtenleer van de Vastgoedmakelaar.
Hoeveel kost een vastgoedmakelaar? Radio 2, de grootste familie.
Als je binnen de zes maanden na het einde van het contract besluit om zelf je huis te verkopen, heeft de makelaar volgens de wet recht op maximaal 75% van de voorziene makelaarscommissie. Aan het einde van het contract is de makelaar verplicht om jou binnen de zeven dagen een lijst te geven van alle personen die interesse getoond hebben in het vastgoed. Als je binnen de zes maanden na het einde van het contract toch verkoopt aan iemand die op de lijst staat, dan moet je de makelaar alsnog de volledige commissie betalen. Ook dat zijn maximumpercentages. Het staat je vrij om erover te onderhandelen met de makelaar. Dat moet dan uiteraard wel vóór de ondertekening van het contract. Let bij een makelaarscontract of de volgende punten aanwezig zijn.:
Uw huis, woning of opbrengsteigendom snel verkopen? Wij Kopen Huizen.
Heeft u besloten om uw huis te verkopen en wilt u het zonder makelaar verkopen? Met meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed kunnen wij u snel een prijsinschatting geven. Wij Kopen Huizen koopt uw huis snel en wij regelen de verkoop van A tot Z. Dankzij onze service onderscheiden wij ons van alle andere bedrijven. Hoe wij werken.: Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 32 489/36.20.97. Heeft u besloten om uw huis te verkopen? Stuur ons een berichtje via WhatsApp met de gegevens van uw huis. Vergeet niet om foto's' van het te verkopen huis mee te sturen. Aan de hand hiervan kunnen wij een prijsschatting doen. Wij antwoorden binnen 24u. Na afspraak krijgt u onmiddellijk een bod. Aankoop zonder financieel opschortende voorwaarden. Alle attesten nemen wij voor onze rekening. Kosteloos leegmaken van de woning. Wij handelen de verkoop volledig af. EPC attest, elektrische keuring, bodemattest, keuring stookolietank, aankoop zonder financieel opschortende voorwaarden, kosteloos leegmaken van de woning én gratis verhuisservice.
Is een vastgoedmakelaar zijn geld waard? Netto.
Zes maanden is sowieso ook de wettelijke maximumtermijn voor particuliere verkopers. Tijdens de exclusiviteitsperiode mag u geen andere vastgoedmakelaars inschakelen of uw woning zelf verkopen. Doet u dat toch en verkoopt een andere makelaar de woning, dan kan de makelaar met het exclusiviteitsrecht een schadevergoeding eisen tot 75% van het voorziene commissieloon bij particulieren. Die schadevergoeding kan hij ook eisen wanneer u zelf de woning hebt verkocht zonder de bemiddeling van de makelaar. U bent overigens niet verplicht om een exclusief contract te ondertekenen: u kan verschillende vastgoedmakelaars tegelijkertijd inschakelen. Zet dan wel duidelijke afspraken op papier, om te vermijden dat de verschillende vastgoedmakelaars elk een commissieloon eisen. Als u niet tevreden bent over de prestaties van de vastgoedmakelaar, dan kan u het contract op elk moment opzeggen. Let wel: bij een verbreking tijdens de eerste zes maanden van het contract kan de makelaar een vergoeding eisen maximaal 75% van het afgesproken commissieloon bij particulieren. Ik verkoop mijn woning. Ik verkoop mijn woning Met een makelaar of niet? 5 valkuilen voor wie zijn woning zelf verkoopt. Is een vastgoedmakelaar zijn geld waard? Haal ik een hogere verkoopprijs met een openbare verkoop? Wat u moet weten bij een online openbare verkoop.
Je huis bij echtscheiding verkopen: zelf, immokantoor of notaris?
Het kantoor regelt ook de administratie. Ten slotte kan een immobiliënkantoor terugvallen op een uitgebreid netwerk aan klanten of andere contacten. Je makelaar werkt natuurlijk niet gratis. Jullie zullen dus een commissie op het verkoopbedrag aan hem moeten afstaan. Doorgaans ligt dat commissieloon tussen 3 en 5%. Dat gaat van jullie opbrengst uit de verkoop af, maar misschien slaagt de makelaar er wel in om het huis tegen een hogere prijs te verkopen dan jullie. Dan heb je die commissie meteen terugverdiend. Je huis verkopen via een notaris. Niet alleen immokantoren verkopen huizen, ook notarissen doen dat. Een notaris is perfect op de hoogte van de regelgeving en alle juridische aandachtspunten. Op dat vlak kan hij jullie perfect helpen. Maar een notaris is geen echte huizenverkoper zoals een immobiliënbureau. Dat kan in jullie nadeel spelen. Vragen over je hypothecair krediet? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een onafhankelijk bemiddelaar in hypothecaire kredieten. Je vindt hier een bemiddelaar in hypotheken in jouw regio. Scheiden en ex-partner uitkopen: hoe bereken je de uitkoopsom? Wat is de zwarte lijst van de Nationale Bank?
Huis verkopen tips: 10 dos en donts waar u op moet letten.
Kleine probleempjes als een deur die klemt, een loszittende trapleuning, vochtplekken in de badkamer en bijvoorbeeld onkruid in de tuin. Een goed onderhouden huis verkoopt beter. Uiteraard is het de taak van onze makelaars om hierover te adviseren. 5: Bezit over goede fotos, video en brochures. Goede professionele fotos van uw te verkopen woning zijn belangrijk! Beelden zeggen meer dan woorden. Woningfotografie lijkt zo makkelijk maar laat het door de professional doen. Dit geldt niet alleen voor de fotos maar voor de gehele marketing. Onze verkoopmakelaars gaan voor het maximale. Naast professionele fotografie, een 360 tour, een complete video en duidelijke plattegronden worden de woning verkoopbrochures gedrukt. Waar veel makelaars linksaf zijn gegaan door geen brochures meer te maken of uw woning te presenteren op een eenvoudig A4tje zijn wij rechtsaf gegaan en leveren we professioneel drukwerkbrochures. Het kopen van een woning is geen pakje boter, het is emotie, het zijn dromen en daar hoort ook gewoon een goede brochure bij.
Huis verkopen zonder makelaar? Kies voor Zacasa! Zacasa Invest.
Die beslissing maakt u met Zacasa als partner. U heeft niet eens een makelaar nodig. Zacasa verkoopt uw woning zonder tussenpersonen. Al jarenlang koopt, renoveert en verkoopt Zacasa huizen in de regio rond Aalst. Zacasa zorgt ervoor dat u onmiddellijk uw woning kunt verkopen, tegen een correcte prijs. Dit doen zij met ongeëvenaarde passie en vakkennis. Zacasa is uw betrouwbare partner met professionele aanpak, zonder tussenpersonen. Uw huis verkopen zonder makelaar? Dat doet u met Zacasa. Mi casa, Zacasa. Uw woning verkopen via Zacasa? Dat is eenvoudig. Contacteer Zacasa over uw woning. Een Zacasa verantwoordelijke spreekt met u af om uw woning te bezichtigen. Hierna brengt Zacasa een vrijblijvend bod op uw woning, er zijn dus geen verplichtingen. Zacasa houdt van woningen met geschiedenis. Woningen op leeftijd, maar met nog heel wat pit en potentieel. Het doel van Zacasa is om van uw huis een modern en instapklaar geheel te maken. Uw huis is klaar voor zijn volgende transformatie, en dat doet Zacasa als de beste. Zacasa transformeert oude pareltjes om tot droomwoningen. Huis verkopen zonder makelaar? Zacasa maakt het mogelijk. Wie zijn woning aan Zacasa verkoopt, krijgt meteen een eerlijke prijs.
Kan een huiseigenaar een huis verkopen zonder een makelaar? 2B Connected.
Door het bepalen van een juiste verkoopstrategie stijgen de verkoopkansen. Het helemaal op eigen kracht verkopen is maar voor weinig huiseigenaren weggelegd. Wat zijn de struikelblokken? In de meest ideale situatie kunnen huiseigenaren zelf hun huis verkopen zonder hulp. Op het internet kunnen ze een te ondertekenen koopovereenkomst vinden en kunnen bijvoorbeeld via Facebook reclame maken voor hun huis. Maar wat als het verkoopproces niet gaat zoals gepland? Een makelaar is een vastgoed professional die in veel gevallen 2 jaar of in het geval van de HBO vastgoed en makelaardij opleiding 4 jaar in de banken heeft gezeten.
Een woning verkopen Vlaanderen.be.
Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop, weet de koper of de elektriciteit aan de normen voldoet. Het keuringsattest mag zowel positief als negatief zijn, maar zonder attest kan de verkoop niet doorgaan. Bij een negatief verslag moet de koper de elektrische installatie in orde brengen en laten herkeuren. Keuring van uw elektrische installatie AREI. verplicht bij verkoop of bij wijziging van de installatie. controle om de 25 jaar. Met een bodemattest weet de koper of de grond die hij wil kopen al dan niet verontreinigd is. Als er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt een blanco bodemattest afgeleverd. Het is meestal de notaris van de verkoper die het attest aanvraagt bij OVAM, de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij. verplicht bij verkoop van gebouwen en percelen. info over de bodemkwaliteit. Certificaat voor de stookolietank. Als de woning wordt verwarmd met mazout, moet de stookolietank conform de wettelijke bepalingen zijn, zodat de bodem niet verontreinigd kan worden. Na controle van een bovengrondse of ondergrondse stookolietank ontvangt u een certificaat en wordt de stookolietank gemarkeerd. Bij de verkoop moet u dat certificaat voorleggen.
Verkoopmakelaar inschakelen? Alle hulp die je nodig hebt Makelaarsland.
Huis verkopen via Makelaarsland hoe doe ik dat? Bel 088 200 2000 of meld je huis direct aan op onze website en zet de eerste stap naar een succesvolle verkoop! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken. Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. Ondanks de berichten over verspreiding van het coronavirus sinds december, zien wij nog steeds serieuze huizenzoekers op de markt, ook vanwege de lage rente. Wat wij zien gebeuren is dat mensen die sowieso hun huis moeten verkopen bijvoorbeeld omdat ze al een andere woning hebben aangekocht, nu direct de markt op gaan. Mede omdat een daling van de huizenprijzen zo kan gebeuren. De woningopnames zullen voorlopig gewoon doorgaan. We doen dit fysiek, maar we doen de woningopname ook op afstand, waarbij de makelaar niet fysiek in de woning aanwezig is. Dat betekent dat de voorbereiding voor de verkoop alvast van start kan gaan.
Hello Home Slim verkopen, zonder makelaar.
Het had ook al bij een makelaar te koop gestaan, maar zonder resultaat. Na het lezen van een artikel over hellohome, hebben we ze uitgenodigd voor een informatief gesprek. Mijn ouders stonden er wat weigerachtig tegenover, omwille van het begrip sociale" media, wat voor hun het" onbekende is. Maar ze hebben er dan toch mee ingestemd, en gelukkig maar, want het huis was verkocht, 3 weken na lancering. We waren heel blij met de mooie foto's, leuke lay-out van de site van de woning, maar we zijn vooral tevreden omdat onze ouders nu verder kunnen met hun plannen, die ze gemaakt hebben voor hun verdere leven. En dat dankzij de verkoop van hun huis via hellohome. Eerlijk gezegd waren mijn man en ik wat bang om onze enorm grote villa met grote tuin zelf te verkopen. Maar dankzij de professionele hulp en ondersteuning van Hello Home is het ons toch gelukt. Binnen de 3 maanden was ons huis verkocht. Vooral de eigen website met prachtige foto's' vonden we geweldig.

Contacteer ons