Meer resultaten voor woning

woning
Zet je woning op de kaart.
Om de vragenlijst vlot te doorlopen raden we je aan om je energierekening en de oppervlakte van je woning er even bij te nemen. 14181 gezinnen doen al mee. Om de vragenlijst vlot te doorlopen raden we je aan om je energierekening en de oppervlakte van je woning er even bij te nemen.
sociale woning Gemeente Kapellen.
Inwoners met een beperkt inkomen kunnen in aanmerking komen om een sociale woning te huren of te kopen. Wie interesse heeft en voldoet aan de voorwaarden, schrijft zich in op een wachtlijst van een sociale huisvestingsmaatschappij of van een sociaal verhuurkantoor.
Morpho Vastgoed Waardamme, Woning Droomligging tussen bos en landelijke vergezichten!
De bijhorende weiden en landbouwgrond zijn dan ook maar liefst 15247 m waarvan 13700 m verpacht. Het huis is geschikt om te herbouwen, verbouwen of slopen en nieuw woning op te bouwen mits het volgen van bouwvoorschriften die gelden met het bouwen van een woning in deze zone: Landschappelijke waardevol agrarisch gebied.
Wat moet ik doen als ik mijn woning wil kopen Cordium.
Ik wil huren/kopen. Ik wil huren / kopen Wat moet ik doen als ik mijn woning wil kopen. Wat moet ik doen als ik mijn woning wil kopen. Als je de woning die je huurt wil kopen, dan zetten we samen deze stappen.:
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Lokaal Bestuur Geraardsbergen.
Werken bij het lokaal bestuur. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij. scroll naar links scroll naar rechts. Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Sociale huisvestingsmaatschappijen SHM's' verhuren studio's, woningen en appartementen in het Vlaamse Gewest, aan personen met een bescheiden inkomen.
woning D Architecten Groep III.
Enerzijds een groot zonneterras over de volledige breedte van het perceel, anderzijds een meer geborgen overdekt terras dat een directe aansluiting vindt met de leefruimte en er zo onrechtstreeks deel van uitmaakt. In de volledige woning werd ervoor gekozen om hier en daar de draagbalken van de plafonds zichtbaar te laten om zo duidelijk de bouwwijze weer te geven.
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Gemeente Merelbeke.
Als u een bescheiden inkomen hebt en van een slechte, onaangepaste woning naar een goede, aangepaste woning verhuist, dan kunt u een tegemoetkoming in de huurprijs of huursubsidie krijgen. Aankoop van een sociale woning of bouwgrond bij een sociale huisvestingsmaatschappij SHM.
Zoeken naar een woning Kopen, huren en lenen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Er zijn verschillende manieren om een woning te kopen: Je kan zelf zoeken op de vastgoedmarkt via advertenties, sites, immokantoren en contact opnemen met de verkoper of je kan een woning kopen via een openbare verkoop. Zowel onderhands als openbaar kopen heeft voordelen. Tips bij het zoeken naar woning. Een goed begin bij het starten van de huizenjacht is het opstellen van een aankoopbudget. Hou bij het opstellen van het budget niet enkel rekening met de aankoopprijs van een woning. Bij een aankoop horen immers nog bepaalde kosten, waarvan de registratiebelasting een niet te onderschatten onderdeel vormt. Bekijk hoeveel je maandelijks kan afbetalen en bepaal op basis daarvan hoeveel je kan lenen. Neem voldoende tijd bij het zoeken naar een woning. Laat je niet te sterk beïnvloeden door de eerste indruk. Bekijk alle aspecten zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Informeer je naar eventuele premies of belastingverminderingen die je zou kunnen krijgen. Ben ik klaar om een woning aan te kopen?
Huizen te koop immo proxio.
Gezellige bungalow met 3 slaapkamers op 491m te Eernegem. Deze gelijkvloerse woning omvat o.a. inkom, woonkamer, ingerichte keuken, 3 slaapkamers en. Huis te koop in Moorsele. Sint-Janstraat 5, Moorsele, ref. 1871342, Nieuwbouw Woning met 2 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 11805, m.
Inschrijving sociale woning Stad, OCMW SVK Stad Turnhout.
Producten en dienstencatalogus. Inschrijving sociale woning Stad, OCMW SVK. Inschrijving sociale woning Stad, OCMW SVK. Sociale huurwoningen zijn betaalbare woningen die verhuurd worden aan mensen met een beperkt inkomen. Om je voor een sociale woning te kunnen inschrijven, moet je voldoen aan bepaalde inschrijvingsvoorwaarden.
De ideale woning.
Zou je graag een sociale woning kopen? Of huur je al bij ons? Op deze website kan je terecht voor heel wat informatie, praktische afspraken en nuttige tips. Vind je hier niet onmiddellijk een antwoord op je vragen, telefoneer ons dan of stuur een e-mail. Je bent ook welkom op ons kantoor aan de Diksmuidelaan 276 in Berchem. Wij staan voor je klaar. De medewerkers van De Ideale Woning. 25.03.21 lees meer. inschrijving infomoment Lepelhof. 18.03.21 lees meer. Vacature Coördinator bouwteam. 18.03.21 lees meer. Coördinator voor regioteams gezocht. 16.03.21 lees meer. vacature voor Projectrealisator. 16.03.21 lees meer. Woning te koop in Berchem. 16.02.21 lees meer. Woning te koop in Ekeren. 16.02.21 lees meer. Woning te koop in Merksem. 16.02.21 lees meer. Woning te koop in Mortsel.

Contacteer ons