Zoeken naar zonder makelaar huis verkopen

zonder makelaar huis verkopen
Huis zelf verkopen BouwInfo.
Oorspronkelijk bericht geplaatst door rdr2180. We hebben alles dus helemaal in orde gemaakt je huis is echt pas afgewerkt tegen dat je het verkoopt. Klik om te vergroten. Na 6j eindelijk plinten gezet, nieuwe laag verf, kleine herstellingen uitgevoerd, Allemaal om de woning te verkopen. Wij hebben hier ook veel werk in gestoken mooie foto's' getrokken veel tijd voor uitgetrokken: verlichting, meubels verplaatsen, Zelf te koop gezet op Immoweb zelfs geen affiche aan de gevel. Prijs heel wat hoger gezet dan de schattingen van 3 makelaars. Op een weekend 15 bezoeken gehad, enkelen zijn de dag zelf of de dag nadien nog eens teruggekomen. Uiteindelijk op maandag verkocht aan de vraagprijs. Foto's' doen zeer veel! 11 nov 2015 Berichten. 2 mrt 2016. Bedankt voor de tips hier, we gaan onze woning volgende maand te koop zetten.
Huis verkopen? 6 te vermijden valkuilen! Dewaele.
6 valkuilen die je zeker moet vermijden! Je huis verkopen kan heel wat kopzorgen met zich meebrengen. Wie moedig genoeg is om de uitdaging toch zonder makelaar aan te gaan, krijgt van onze ervaren makelaars alvast enkele bruikbare tips mee! De verkeerde prijs vragen. Een te hoge of te lage prijs vragen, is nefast bij de verkoop van jouw woning. Een te hoge prijs zal potentiële geïnteresseerden afschrikken, terwijl een te lage prijs doet vermoeden dat er iets scheelt aan de woning. Een te lage prijs zal misschien wel zorgen voor een vlotte verkoop, maar zadelt je nadien wel op met het gevoel dat je er meer uit had kunnen halen, waardoor de verkoop van je woning een wrang gevoel achterlaat. Een correcte waardebepaling is dus van onschatbare waarde. De nadelen verbergen. Je woning tiptop in orde zetten wanneer potentiële kopers over de vloer komen, is alleen maar aan te raden.
Zelf je huis verkopen met of zonder makelaar: bespaar duizenden euro's.'
Of misschien wil je dat wij ook de fotos een woningvideo en een plattegrond maken. Neem dan het Pakket Compleet. Als je een huis wilt verhuren kies je natuurlijk het pakket Huurwoning. Kies je pakket en je ontvangt alle instructies. Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen. Wat zeggen onze klanten? 4.9 / 5 op Trustpilot. Mijn appartement heb ik snel en gemakkelijk verkocht dankzij Mijn Huis Makelaardij. De communicatie verliep soepel en heel persoonlijk. Prima geregeld dus! Ik ben zeer te spreken deze manier van je huis verkopen. Want er was goede service en snelle beantwoording van vragen. Heldere communicatie en een scherpe prijs. Dus zeker aan te bevelen! Michiel de Vries. Vlotte doorplaatsing op Funda. Behulpzaam en vriendelijk. Huis na 3 weken verkocht! Wie zijn wij? Mijn Huis Makelaardij is een online makelaar. Je regelt zelf de bezichtigingen en zorgt zelf voor de fotos. Daardoor ben je veel goedkoper uit. Het bedrijf is opgericht door eigenaar Annelou Bangert 1961, makelaar en jurist. Na een carrière bij de overheid startte ze Mijn Huis. Ze runt het inmiddels al vele jaren met plezier en passie.
Huis verkopen zonder makelaar? Hooghuys Vastgoed Hooghuys Vastgoed BV.
Indien u niet geconfronteerd wil worden met een onzekere verkoop aan een particulier en/of allerlei ontbindingen, kies dan voor zekerheid door uw huis te verkopen zonder makelaar. Kies dan voor Hooghuys Vastgoed BV. Wij kopen direct uw woning aan, u als particulier betaald geen makelaarskosten, ook niet bij uw eigen makelaar.
Je huis verkopen zonder makelaar: 5 onmisbare tips homify.
Want ja, er zitten voordelen aan vast, maar ook nadelen. Want wat doe je wanneer de koper verborgen verbreken ontdekt en daarover probeert te onderhandelen in de prijs? Vind je dit allemaal teveel werk en risico dan kun je tegenwoordig ook een deel zelf doen en een deel uitbesteden. Makelaars bieden namelijk ook deeldiensten. Dan kun je de makelaar bijvoorbeeld alleen voor de onderhandelingen of voor de strategie inhuren. Of je kunt een internetmakelaar inschakelen die vaak veel goedkoper is. Vandaag vertellen we je alle plussen en minnen van je huis verkopen zonder makelaar en geven we je een handig stappenplan. Huis verkopen zonder makelaar voordelen. Om goed af te kunnen wegen of je zelf je huis wilt gaan verkopen zonder makelaar zetten we allereerst even de voor en nadelen op een rij zodat je kunt beslissen of dit voor jouw situatie handig en wenselijk is.
Handige tips en advies over uw huis verkopen zonder verkoopmakelaar Hestia makelaars taxateurs.
Huis verkopen zonder makelaar. Huis kopen met of zonder makelaar. Bedrijfspand kopen of huren. Huis verkopen zonder makelaar. Huis verkopen zonder makelaar. Handige tips en advies over uw huis verkopen zonder verkoopmakelaar. U heeft een mooi huis op het oog.
Huis verkopen zonder makelaar? Kies voor Zacasa! Zacasa Invest.
Dat doet u met Zacasa. Mi casa, Zacasa. Uw woning verkopen via Zacasa? Dat is eenvoudig. Contacteer Zacasa over uw woning. Een Zacasa verantwoordelijke spreekt met u af om uw woning te bezichtigen. Hierna brengt Zacasa een vrijblijvend bod op uw woning, er zijn dus geen verplichtingen. Zacasa houdt van woningen met geschiedenis. Woningen op leeftijd, maar met nog heel wat pit en potentieel. Het doel van Zacasa is om van uw huis een modern en instapklaar geheel te maken. Uw huis is klaar voor zijn volgende transformatie, en dat doet Zacasa als de beste. Zacasa transformeert oude pareltjes om tot droomwoningen. Huis verkopen zonder makelaar? Zacasa maakt het mogelijk. Wie zijn woning aan Zacasa verkoopt, krijgt meteen een eerlijke prijs. Geen lange wachttijden, geen talloze huisbezoeken en geen commissie. Maar wel een vlotte verkoop die onmiddellijk kan plaatsvinden. Vul snel het contactformulier in en maak een afspraak. Maak de stap. Huis verkopen zonder makelaar? Zacasa helpt u graag verder. Contacteer ons snel en wij maken u graag een bod. Origineel" vastgoed, kwaliteit inbegrepen." Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Uw woning verkopen zonder makelaar Mamilo.immo.
Bespaar duizenden euro's.' Bespaar duizenden euros op de torenhoge makelaars commissie. Bovendien zit je bij ons niet vast aan een wurgcontracten met boete clausules. Dankzij onze strategische marketing zorgen wij voor een maximale visibiliteit voor uw eigendom. Zo bereiken wij een enorm aantal potentiële kopers. Behoud de controle. Je behoud ten alle tijde de controle over de verkoop van uw eigendom. Je regelt zelf de bezichtigingen en onderhandelt zelf met de kandidaten. Ons team bestaat uit ervaren vastgoed experten, marketing gurus, sociale media experten en gespecialiseerde vastgoed fotografen. We staan 24/7 voor je klaar via telefoon email. Over eventuele wijzigingen doen wij niet moeilijk. Ook op zaterdag en zondag kan je bij ons terecht met uw vragen. Is jouw woning niet verkocht na de termijn van 6 maand? Geen probleem wij betalen jou gewoon de kostprijs van het pakket terug. Zo ben jij zeker dat wij al het nodige doen. Uw eigendom snel en efficient verkopen? Verkoop uw woning zonder makelaar. Zelf eenvoudig uw woning verkopen op een professionele manier en dit zonder makelaar en de daarbij horende hoge makelaarskosten? Dankzij de marketingpakketten van mamilo.immo verkoopt u uw eigendom zelf en dit efficient, snel en aan de maximale verkoopprijs.
Je huis verkopen met een makelaar: waarom is het een goed idee? Email.
In tegenstelling tot jijzelf, kan je makelaar als bedrijf advertenties plaatsen op sociale media. Zo ontsnapt je doelgroep ook via dit kanaal niet aan jouw pand. Eigen kantoor en website. En dan is er nog de traditionele manier van marketing: promotie maken via onze eigen website en kantoor. Vastigo pakt het daarmee anders aan dan vele vastgoedkantoren. Zo wordt er niet geïnvesteerd in duur drukwerk, zoals flyers en affiches. Die blijken achteraf amper hun nut te bewijzen. Liever rekent men die verlaagde marketingkost op een positieve manier door aan de klant. Onze klanten betalen slechts 22%, commissie, zonder in te boeten aan reclamebereik. Pre-sale: het concept om je pand in 1-2-3 te verkopen.
Snel huis verkopen zonder makelaar Ontvang direct de beste prijs!
Geen extra kosten. Actief in heel Nederland. Snel huis verkopen zonder makelaar en hoge kosten! Direct snel huis verkopen zonder makelaar? De meeste huizen worden via een makelaar verkocht maar dat betekent dat u veel geduld en tijd moet hebben.
Hoe verkoop ik mijn huis zonder een verkoopbord?
Share on linkedin. Wie zijn huis te koop zet, krijgt vaak een verkoopbord in zijn tuin geplaatst en een immobiliënbord tegen zijn raam gekleefd. Soms wil je omwille van privéredenen niet zon spotlight op de verkoop van jouw woning. Maar hoe verkoop je jouw woning zonder publiciteit? De vastgoedterm: de stille verkoop. Een woning verkopen zonder promotie, reclame en publiciteit noemt in de vastgoedwereld een stille verkoop. Woningeigenaars die dit vragen, willen omwille van privéredenen zo lang mogelijk de verkoop van hun woning stil houden. Waarom gebruikt de vastgoedsector verkoopborden? Dat een woningverkoop veel tongen losmaakt, staat vast. De hoofdreden waarom veel makelaars en vastgoedbedrijven verkoopborden gebruiken, is omdat het zorgt voor enorm veel mond-tot-mondreclame bij voorbijgangers en in de buurt. Bij Bobinvest merken we dat ongeveer 47% van de dagelijkse bezichtigingsaanvragen afkomstig zijn van reclame in het straatbeeld of van mondreclame van de naaste buren. Vaak komen geïnteresseerden ook aankloppen op de voordeur voor extra informatie of lopen ze op eigen initiatief even rondom de woning.

Contacteer ons